Μελίκη: Κοουτς Φ. Παπαδόπουλος και Δ. Γιαννόπουλος στις ακαδημίες

Φίλιππος Μελίκης: Στις ακαδημίες ο καταξιωμένος τεχνικός Φ. Παπαδόπουλος, βοηθός ο ελπιδοφόρος Δ. Γιαννόπουλος 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλίππου Μελίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, προπονητή Ακαδημιών, Φώτη Παπαδόπουλο ως τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας και παράλληλα προπονητή του τμήματος Κ14. Ο Φώτης Παπαδόπουλος είναι γνωστός σε όλους για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στο χώρο των Ακαδημιών. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και μεταξύ άλλων ήταν ο ιδρυτής του Μακεδόνα Βέροιας και είναι πρόεδρος του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ημαθίας και διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα Ακαδημιών Κ6-Κ12. Έχει εργαστεί με επιτυχία σε πλήθος ερασιτεχνικών ομάδων και Ακαδημιών.

Επίσης, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιαννόπουλο Δημήτρη ως συνεργάτη του νέου τεχνικού διευθυντή και παράλληλα προπονητή του τμήματος Κ16. Ο Δημήτρης την περσινή περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ14 με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, ενώ διατέλεσε και προπονητής στα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου.
Καλωσορίζουμε τους δύο προπονητές στην οικογένεια του Φιλίππου Μελίκης, έχοντας στόχο τη μακροχρόνια συνεργασία και την ακόμη καλύτερη λειτουργία των τμημάτων της Ακαδημίας.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τη στελέχωση των τμημάτων με προπονητές και για τις ημερομηνίες έναρξης των προπονήσεων.

Προηγούμενο άρθροΦΑΣ Νάουσα. σύνθεση Νέου Δ.Σ. – ενημέρωση
Επόμενο άρθροΣημεία συνέντευξης Δημήτρη Μάντζου, εκπρόσωπου τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην εκπομπή «Αlpha Τώρα»