Μελίκη: Επίσκεψη του Γραμματέα Πολ. Επιτροπής ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη στον ΑΣ Μελίκης. – βίντεο – φωτό

Στα πλαίσια της παρουσίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην φετινή 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούνται επισκέψεις στελεχών του κόμματος σε όλους τους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, τον Νομό Ημαθίας επισκέφθηκε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με πρώτο σταθμό του τον Αγροτικό Συνεταιρισμό της Μελίκης.

Τον κ. Αυγενάκη συνόδευαν οι βουλευτές Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης (Ρεθύμνου), Κατερίνα Μάρκου (Β Θεσσαλονίκης) και Απόστολος Βεσυρόπουλος (Ημαθίας), ο διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, πολιτευτές της ΝΔ, πρόεδροι και στελέχη των ΝΟΔΕ Βέροιας και ΔΗΜΤΟ Ημαθίας.

Την αποστολή υποδέχτηκαν η περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο αντιδήμαρχος Νίκος Σαρακατσιάνος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης Αλέξανδρος Ακριτίδης.

Ο κ. Αυγενάκης ενημερώθηκε αρχικά από τον πρόεδρο του ΑΣ Μελίκης και αντιπρόεδρο της ΑΛΜΕ Απόστολο Λουκανόπουλο. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον τομέα παραγωγής του Συνεταιρισμού.

Η περιοδεία του στην Ημαθία συνεχίστηκε με τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κκ. Παντελεήμονα, καθώς και τις επισκέψεις σε βιομηχανίες και αγροτικούς συνεταιρισμούς των Βέροιας και Νάουσας.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: