Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Κρίσιμη η 10η Ιουλίου για το μέλλον της ομάδος

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων αναφέρεται στα όσα συνέβησαν  στη συνέλευση της Τρίτης 16 Ιουνίου, ενώ όρισε ως καταληκτική ημερομηνία την 10η Ιουλίου για όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες της ομάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Στη γενική συνέλευση που έλαβε χώρα στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού μας, παρουσία 20 μελών και διοίκησης , πραγματοποιήθηκε οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αγωνιστική πορεία της ομάδος που υλοποίησε και τους δύο στόχους που έθεσε από την αρχή , την παραμονή της για πρώτη φορά στην ιστορία της σε εθνική κατηγορία,  καθώς και τη συμμετοχή της στον τελικό κυπέλλου Ημαθίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά (μολονότι δεν πραγματοποιήθηκε ο τελικός ).

ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ , τώρα όσον αφορά τη συνέχεια της ομάδος, η διοίκηση πρότεινε την παράδοση της σκυτάλης σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, με την οικονομική υποστήριξη της απερχόμενης διοίκησης (καλύπτοντας κατά το ήμισυ το μπάτζετ). Καταληκτική ημερομηνία για όποιον ενδιαφέρεται ορίζουμε τη 10η Ιουλίου. Στην περίπτωση που δεν παρουσιαστεί ενδιαφέρον για το μέλλον της ομάδας, να σημειωθεί πως  υπάρχει κι ο κίνδυνος να μη συμμετέχει στην Γ’ Εθνική κατηγορία”.

Προηγούμενο άρθροΕισήγηση Νικ. Καρανικόλα στη συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία πήρε η 33χρονη