Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Ο Γιώργος Ντάμτσιος νέος προπονητής

Προπονητή από το πάνω ράφι επέλεξε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, καθώς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται για την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν ο καταξιωμένος Γιώργος Ντάμτσιος.

Ο νέος τεχνικός αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ομάδος Ανδρέα Καλαϊτζίδη, ο οποίος με το καλημέρα έδωσε το στίγμα των προθέσεων του για το τι θα ακολουθήσει. Ο Γιώργος Ντάμτσιος υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια προπονητής του Αιγινιακού, ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει προπονητής του Φιλίππου Μελίκης και του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.  Το emvolos.gr εύχεται καλή επιτυχία στον νέο τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης και το Δ.Σ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 41χρονο προπονητή Γιώργο Ντάμτσιο, ο οποίος θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Α’ Ερασιτεχνικής 2024-2025.

Έμπειρος τεχνικός, με προπονητική θητεία και επιτυχημένες συνεργασίες ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο και στη  νέα φιλοσοφία της ομάδας μας.

Διετέλεσε τεχνικός σε Φίλιππο Μελίκης και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Τελευταίος του προπονητικός σταθμός ήταν το Αιγίνιο, για λογαριασμό του Αιγινιακού, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν και ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου.

Εργατικός, φιλόδοξος, με φρέσκιες ιδέες για το ποδόσφαιρο κι ιδιαίτερα καταρτισμένος. Ταιριάζει, απόλυτα με το προφίλ των ανθρώπων με τους οποίους επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε.

Κόουτς σε καλωσορίζουμε στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Γιώργος Ντάμτσιος 1718307765469 Γιώργος Ντάμτσιος 1718307768518

Προηγούμενο άρθροΓ. Γεραπετρίτης: Στόχος της Ελλάδας να αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ Βορρά – Νότου και Ανατολής – Δύσης
Επόμενο άρθροΕνημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη