Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας: Απέκτησε Βαλάντη Κουτρουλιά και Αλέξη Τσάνη

Ακόμα 2 νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με ενισχύοντας και άλλο το ρόστερ του.

Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό Βαλάντη Κουτρουλιά γεν.8/6/1998. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου μετέπειτα αγωνίστηκε στην κ 17 και κ 20 της ΠΑΕ Βέροιας . Οι σπουδές του τον ”αναγκάζουν” να αγωνισθεί στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Την περσινή σεζόν αγωνίζεται στην Α1 Ε.Π.Σ.Ημ  την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Το δεύτερο απόκτημα της ομάδας είναι ο Αλέξης Τσάνη γεννημένος της 26/5/2000: Ένα ποδοσφαιρικό ”παιδί” του προπονητή μας Γιάννη Καψαλιάρη και των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ . Ο Αλέξης αγωνίσθηκε με την κ 15 κ 17 και πέρυσι στην κ 19 υπό της οδηγίες του προπονητή μας ο οποίος έκανε και την εισήγηση να αποκτηθεί από την Βέροια

ο Πρόεδρος κ.  Καλαιτζίδης και η Διοίκηση καλωσορίζει, τους 2 παίκτες στην μεγάλη οικογένεια του του Μέγα Αλέξανδρου και τους εύχεται, τα καλύτερα ποδοσφαιρικά, με τη νέα τους ομάδα.