Μεγάλη πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια – Σε επιφυλακή όλη τη νύχτα και οι δυνάμεις του δήμου Λίμνης, σύμφωνα με τον δήμαρχο Χρ. Καλυβιώτη

Γιγάντιες χαρακτήρισε τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια, ο δήμαρχος της Λίμνης Ευβοίας Χρήστος Καλωβιώτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καλυβιώτης τόνισε ότι μαζί με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, σε επιφυλακή θα μείνουν όλη τη νύχτα και οι δυνάμεις του δήμου συμμετέχοντας στην προσπάθεια να περιορίσουν την πυρκαγιά.

Εύβοια-φωτιά
ΕΥΒΟΙΑ ΦΩΤΙΑ – Πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει την Λίμνη στην Βόρεια Εύβοια στην από την φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Φαράκλα, αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, εξαπλώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να φτάσει πολύ κοντά σε παραθαλάσσιες περιοχές, Σάββατο 30 Ιουλίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Σημείωσε ακόμη ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές και πως για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, το οποίο είχαν πλησιάσει οι φλόγες.

Αντίθετα, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση δεν έχει εκκενωθεί η Μονή Γαλατάκη που επίσης βρίσκεται κοντά στην περιοχή που μαίνεται η πυρκαγιά.

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 31 Ιουλίου 2016 – Σημαντικά γεγονότα
Επόμενο άρθροΠοντιακός Σύλλογος Αράχου: Εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ