Μεγάλες διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών του Ημαθίωνα στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Πάλης στην Άμμο όλων των ηλικιακών που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η παραλία Κατερίνης, όπου και φιλοξενήθηκαν οι αγώνες, γέμισε με αθλητές και αθλήτριες της πάλης οι οποίοι και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα του κόσμου. Το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα μεγάλο καθώς οι αγώνες αποτέλεσαν κριτήριο για την συγκότηση της εθνικής ομάδος και οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας έδειξαν το ταλέντο τους.

Πιο συγκεκριμένα:

Στην ηλικιακή κατηγορία των εφήβων (Κ20) και στην κατηγορία των 90 κιλών ο Άγγελος Αποστολίδης αναδείχθηκε για άλλη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδος με τον Απόστολο Σούλι να κατακτά την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα 70 κιλά.

Στην ίδια ηλικιακή κατηγορία αλλά στις νεάνιδες την 1η θέση στα 50κ. κατέκτησε η Ναταλία Στεφανίδη ενώ η Ζαφειροπούλου Ευδοξία την 2η στα +70 κιλά. Να σημειώσουμε εδώ ότι και οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν σε μεαγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, με την Στεφανίδη να κατακτά στην ηλικιακή της κατηγορία, αυτή των κορασίδων, την 2η θέση.

Στην ηλικιακή κατηγορία των ανδρών ο Σερραίως Ολυμπιονίκης της ελευθέρας πάλης το 2004 στην Αθήνα Απόστολος Τασκούδης, ο οποίος από πέρσι αγωνίζεται με τα χρώματα του Ημαθίωνα, σε έναν αμφιλεγώμενο αγώνα με πολλές ενστάσεις αναδείχθηκε 2ος στην κατηγορία των 70 κιλών τελειώνοντας έτσι την αθλητική του καριέρα όπως δήλωσε μετά τους αγώνες. Του ευχόμαστε να συνεχίσει με τόση επιτυχία και την προπονητική του καρίερα η οποία θα αρχίσει σύντομα.

Στην ηλικιακή κατηγορία των Κ15 (παμπαίδες&παγκορασίδες) ο Δημήτρης Ελευθεριάδης αναδείχθηκε 2ος (60κ.) όπως και η Παναγιώτα Τζιόβα – Πριάμη (50κ.).

Στην ομαδική κατάταξη η ομάδα μας κατέλαβε την 3η Πανελλήνια θέση τόσο στους εφήβους όσο και στις νεάνιδες.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο στην σελίδα του Ημαθίωνα

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: H COSMOTE με σειρά πρωτοβουλιών συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της πλαστικής ρύπανσης
Επόμενο άρθροΜεγάλη στρατηγική συνεργασία ΣΕΟ – ΤΕΧΑΝ