Με τον Τριαντάφυλλο Παπακωνσταντίνου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα συνεχίσει η Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Με τον Τριαντάφυλλο Παπακωνσταντίνου θα συνεχίσει την προσπάθεια επιστροφής της στην  Α’ Ερασιτεχνική η ομάδα της Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Ο τεχνικός που την περσινή περίοδο ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά καθώς η Α.Ε. δημιουργήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από το δ.σ της ομάδος και την νέα περίοδο θα ηγηθεί της προσπάθειας επιστροφής στην μεγαλύτερη  Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Το emvolos.gr το μοναδικό μέσο που ακολούθησε την περσινή πορεία της Α.Ε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, εύχεται στον συμπαθή προπονητή και πρώην ποδοσφαιριστές της Α.Ε καλή επιτυχία!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Τριαντάφυλλο Παπακωνσταντίνου   για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για ερχόμενη  σεζόν 2020-2021 στην Β ερασιτεχνική κατηγορία  .

 Επίσης θα θέλαμε να καλωσορίσουμε στη οικογένεια της ομάδας μας τις επιχειρήσεις 4all Αλεξάνδρειας  και Υγραέρια Σαπουνόπουλος και να τους ευχαριστήσουμε που βρίσκονται κοντά μας και αυτή της αγωνιστική σεζόν .

Με τιμή το Δ.Σ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ