Με νέο προπονητή το Νίκο Παπανώτα θα πορευτεί ο Φίλιππος Μελίκης. Μαζί του ο Δ. Χαλκιάς

Με πρόσληψη προπονητή από το πάνω ράφι έδειξε τις διαθέσεις του για το προσεχές πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής ο νέος διοικητικός ηγέτης του Φιλίππου Μελίκης Ανδρέας  Καλαϊτζίδης .

Ο Νίκος Παπανώτας ένας προπονητής με πλούσιο βιογραφικό θα είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας έχοντας δίπλα του τον Δημήτρη Χαλκιά ένα προπονητή με πολλές παραστάσεις,  συνθέτοντας με αυτό τον τρόπο ένα δίδυμο που δύσκολα συναντάμε σε ομάδα Α’ Ερασιτεχνικής. Το emvolos.gr εύχεται καλή επιτυχία στο νέο προπονητικό δίδυμο του Φιλίππου Μελίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Φίλιππος Μελίκης   ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της  με τον εγνωσμένης αξίας και ήθους προπονητή́ Νίκο Παπανώτα.

Ο γεννημένος την 14-1-1968 τεχνικός, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, επιστρέφει στο Φίλιππο για τρίτη φορά́, αφού́ υπηρέτησε την ομάδα μας άλλες δύο φορές ως ποδοσφαιριστής. Μία το μακρινό́ 1984,ξεκινώντας επί της ουσίας την πλούσια ποδοσφαιρική́ του καριέρα και μια το 2002, ως έμπειρος πλέον.

Ο κ. Παπανώτας διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό́, έχοντας εργαστεί́ σε πολλές ομάδες με μεγάλη επιτυχία.

2005-2011:Οδήγησε τη Νίκη Αγκαθιάς στη Δ Εθνική κατακτώντας 3 τίτλους και διατηρώντας τη στην κατηγορία για 3 έτη

2012:Κατέκτησε το Κύπελλο της Ε. Π. Σ. Μ. με τον Ολυμπιακό́ Κυμίνων.

2013-2014:Άνοδος με τα Λευκάδια στη Γ’  Εθνική και άνετη παραμονή.

2014-2015:Σταθερά καλή́ πορεία με τη Θύελλα Φιλώτα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

2015-2016:Απόλλων  Κρύας Βρύσης στη Γ’  Εθνική και Ηρακλής Αμπελοκήπων στην ίδια κατηγορία.

Στη συνέχεια εργάζεται ξανά στον Ηρακλή́ Αμπελοκήπων και μετέπειτα αναλαμβάνει τη Βέροια, χτίζοντας την ομάδα που στη συνέχεια κατέκτησε την άνοδο στη Football League.

Τελευταίος σταθμός του ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο γνωστός από́ το πέρασμα του από πολλές ομάδες της Ημαθίας και ένας από τους πλέον εμπείρους προπονητές του νομού Δημήτρης Χαλκιάς.

Ο Δημήτρης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και θα συνθέσει ένα ικανότατο προπονητικό́ επιτελείο με τον κ. Παπανώτα.

Ο κ. Χαλκιάς εργάστηκε ως πρώτος προπονητής  στην Α. Ε. Χαρίεσσας, τη Νάουσα, το Ροδοχώρι, τον Άρη Παλαιοχωρίου, την ΑΕΠ Βέροιας και τα Λευκάδια, ενώ υπήρξε και στο παρελθόν συνεργάτης του κ. Παπανώτα σε Νίκη Αγκαθιάς και Βέροια.

Το Δ. Σ. και ο Προέδρος του Φίλιππου Μελίκης Ανδρέας Καλαϊτζίδης στέλνουν στο Νίκο Παπανώτα τις θερμότερες ευχές τους για τον πρόσφατο γάμο του γιού του, Άρη.

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν rapid tests στη Νάουσα
Επόμενο άρθροΧαλκιδική: Καλά στην υγεία τους οι τραυματίες από τον κονιορτοστρόβιλο στα Νέα Μουδανιά