Με επιτυχία η συμμετοχή του ομίλου TEDRA στη Διεθνή Έκθεση Verde.tec 2023

Με επιτυχία η συμμετοχή του ομίλου TEDRA  στην έκθεση Verde.tec 2023

 

Ο όμιλος TEDRA συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση “Verde.tec- Τεχνολογίες Περιβάλλοντος” στις 17-19 Μαρτίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Το περίπτερο του ομίλου TEDRA επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, το οποίο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις καινοτόμες τεχνολογίες που εισάγει ο όμιλος στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τις βέλτιστες πρακτικές για τη διαχείριση αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων. Με μονάδες  προσομοίωσης, η εξειδικευμένη ομάδα του ομίλου TEDRA παρουσίασε αναλυτικά τις προηγμένες τεχνολογίες του ομίλου VEOLIA που έχουν εφαρμοστεί σε εκατοντάδες δημόσιες και ιδιωτικές βιομηχανικές μονάδες σε όλο τον κόσμο.

Ο όμιλος TEDRA με την παροχή και την ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων για τη πράσινη διαχείριση των αποβλήτων έχει ως σκοπό την προστασία των φυσικών πόρων και τη συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο μέλλον για την ανθρωπότητα.

Προηγούμενο άρθροΣημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ANT1»
Επόμενο άρθροΗ Οικολογία – Πράσινη Λύση για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας