Μαρία Τριανταφυλλίδου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δύναμη Ανατροπής Νέα Σελίδα

Μαρία Τριανταφυλλίδου

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Σταυρό Ημαθίας. Είμαι μητέρα τριών παιδιών. Αποφοίτησα από το 4ο Γενικό Λύκειο Βεροίας και σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ασκώ το επάγγελμα του Οικονομολόγου Φοροτεχνικού με άδειας Α’ τάξης από το 1993 και διαθέτω ιδιόκτητο γραφείο στο Σταυρό Ημαθίας με την επωνυμία “Asfa-Logic”. Είμαι από τα ιδρυτικά στελέχη του Δικτύου Λογιστών-Ασφαλιστών.
Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της λογιστικής παρακολούθησης και οργάνωσης καθώς και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, αγρότες και ιδιώτες.
Είμαι Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων με Πιστοποίηση Α & Δ Επιπέδου, καθώς και με κατοχή Πιστοποίησης Limra Producer Development Series(PDS)201 &202.
Συνεργάζομαι επίσημα ως Διευθύντρια Ανάπτυξης στη Watt-Volt, καθώς επίσης ασκώ υπηρεσίες Συμβούλου Leasing Αυτοκινήτων.
Πρόσφατα ορίστηκα Πραγματογνώμων του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε υποθέσεις του Ειρηνοδικείου Βεροίας.
Είμαι Διοργανώτρια Ημερίδων & Σεμιναρίων με πρόσφατη παρουσίαση δύο Ημερίδες Αγροτών με εξαιρετικούς επιστήμονες,τον κ. Γ. Κορομηλά και τον κ. Κ. Νιφορόπουλο.
Ασχολήθηκα με τα κοινά ως Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου “Εστία” δημιουργώνοντας την πρώτη ομάδα του χορευτικού τμήματος και έπειτα ως Πρόεδρος διοργανώσα τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο του Δήμου Αντιγονιδών, την 1η επίσκεψη στην Ημαθία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας τη δυνατότητα για δωρεάν μαστογραφία σε πλήθος γυναικών του Νομού μας, καθώς και πολλών άλλων πετυχημένων πολιτιστικών εκδηλώσεων και ημερίδων.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Αυτοδιοίκηση ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβολος με το Συνδυασμό του Μιχάλη Χαλκίδη ζητώντας την Αλλαγή, την Πρόοδο και την Αναγέννηση του Δήμου μας.
Δώστε την ευκαιρία για την Ανατροπή.!!!
Εσείς είστε η πιο δυνατή φωνή!!!

Δημοκρατία έχουμε. Μην επηρεάζεστε από καμία υπόσχεση. Ψηφίστε συνειδητά και σκεφτείτε τα τελευταία χρόνια αν πραγματικά ήσασταν ευχαριστημένοι με τον τρόπο διοίκησης της κοινωνίας μας!!!
Μιλήστε με την ψήφο σας! Ζητώ ταπεινά την εμπιστοσύνη σας!!!

Με εκτίμηση
ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ,
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΚΙΔΗ

Τηλέφωνο: 6981861434 
email: maritria8@gmail.com 
facebook