Μαλλιάρης-Παιδεία: Δωρεά βιβλίων στις δημοτικές βιβλιοθήκες Δήμου Παύλου Μελά

Δωρεά μεγάλου αριθμού βιβλίων έκανε ο Οργανισμός Μαλλιάρης- Παιδεία για τον εμπλουτισμό των τεσσάρων δημοτικών βιβλιοθηκών του Δήμου Παύλου Μελά (Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, Νικόπολης), στα πλαίσια των δράσεων του για την προώθηση του βιβλίου και την αύξηση της βιβλιοφιλίας στη χώρα μας.

Τα βιβλία των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία, τα οποία επέλεξαν οι υπεύθυνοι των βιβλιοθηκών, παραδόθηκαν σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου από τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη, στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Παύλου Μελά κ. Παντελή Νιγδέλη, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού “Χρήστος Τσακίρης”, στη Σταυρούπολη.

Ο κ. Αντώνης Μαλλιάρης, μαζί με τον υπεύθυνο τύπου & επικοινωνίας του οργανισμού κ. Φώτη Κουτσαμπάρη, ξεναγήθηκαν στη δημοτική βιβλιοθήκη της Σταυρούπολης, από τον κ. Νιγδέλη και τον κ. Τριαντάφυλλο Κουρούκλα, προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτισμού και τις υπεύθυνες βιβλιοθηκονόμες, τους οποίους συνεχάρησαν για την άψογη οργάνωση και τον πλούτο των κατηγοριών και των τίτλων βιβλίων.

Ο κ. Μαλλιάρης, εκτός των άλλων, προσέφερε στους κ.κ. Νιγδέλη και Κουρούκλα από ένα αντίτυπο του νέου λευκώματος “Η Θεσσαλονίκη σε εικόνες – 120 καρέ μέσα από τον φακό των τεσσάρων δημοσιογράφων”, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία. Οι υπεύθυνοι του Δήμου Παύλου Μελά ευχαρίστησαν τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία για την προσφορά του.

Στη φωτογραφία 1 διακρίνονται από αριστερά: Τριαντάφυλλος Κουρούκλας, Προϊστάμενος Τμήματος Πολιτισμού Δήμου Παύλου Μελά, Παντελής Νιγδέλης, αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Παύλου Μελά, Αντώνης Μαλλιάρης, εκδότης, Φώτης Κουτσαμπάρης, υπεύθυνος τύπου & επικοινωνίας Οργανισμού Μαλλιάρης-Παιδεία, Μαριά Γκαμπρέλα, υπεύθυνη βιβλιοθήκης Σταυρούπολης, Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, τμήμα πολιτισμού, Πελαγία Φωτιάδου και Μαριάνα Ναβροζίδου, βιβλιοθηκονόμες. 

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση του Δήμου Νάουσας και της Π.Ε. Ημαθίας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Κακοποίησης των Παιδιών & των Δικαιωμάτων του Παιδιού
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της κομματικής οργάνωσης Ημαθίας του ΜΛ ΚΚΕ