Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας:Αποχώρηση του προπονητή Φίλιππου Πέιου.

Το Δ.Σ του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και η διοικούσα Επιτροπή της Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο Τεχνικός Διευθυντής και βοηθός της ανδρικής ομάδας Φίλιππος Πέιος έχει δώσει την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεκτή.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών έχει ολοκληρωθεί.Ο Φίλιππος  Πέιος ήταν δημιουργός και ανέλαβε Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας σε μια δύσκολη περίοδο το 2016. Με τον επαγγελματισμό και την προσωπικότητά του, σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε τους συνεργάτες του και την διοίκηση της ανδρικής ομάδας και της ακαδημίας, ποδοσφαιριστές και γονείς και κατά γενική ομολογία προχώρησε σε σημαντικές τομές στην οργάνωση και την εικόνα της Ακαδημίας γενικά.Δυστυχώς η απόφασή του να αποχωρήσει για δικούς του προσωπικούς λόγους μας στεναχωρεί αφάνταστα.

Μας αφήνει όμως γερές βάσεις για να συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε και που όλο το οικοδόμημα του Μέγα  οραματίζεται για την ακαδημίες του.Ευχόμαστε στον κ. Πέιο ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.Η ακαδημία θα συνεχίσει και θα προχωρήσει με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας, όπως λειτουργεί μέχρι και σήμερα και με την συμβολή  των συνεργατών μας και την εκπαίδευση που προσφέρουμε στους αθλητές μας, συνεχίζουμε με επαγγελματισμό και προσήλωση στους στόχους μας.
Με εκτίμηση,

ο Πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης.