Live Cooking -Έκθεση & Γευσιγνωσίες Κορινθιακών προϊόντων | Ανοικτή εκδήλωση γαστρονομίας για το κοινό

Ανοικτή εκδήλωση γαστρονομίας για το κοινό

 

Σάββατο Απόγευμα 1η Ιουνίου, ώρα 19:00

 Στο πλαίσιο του Γαστρονομικού Φεστιβάλ “Taste Of Loutraki” το Eπιμελητηρίο Κορινθίας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Επισιτιστών Λουτρακίου “Ο Ξενιος ΖΕΥΣ” εκδήλωση Γαστρονομίας στην πλατεία Κρήνης, στην παραλία Λουτρακίου.

 

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο γνωστός τηλεοπτικός Δημοσιογράφος & Παρουσιαστής Θάνος Βάγιος.

Πρωταγωνιστές μαζί με τα εκλεκτά Κορινθιακά προϊόντα θα είναι παραγωγοί  τυποποιητές τοπικών προϊόντων, ενώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν live μαγειρέματα και συνταγές από chef εγνωσμένης αξίας, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες υπό τους ήχους live συγκροτήματος

– Live Cooking – Γευσιγνωσία από τον διακεκριμένο Head chef Κωνσταντίνο Βασάλο

– Live Cooking από chef επιχειρήσεων, μελών του Ξένιου Ζευς

– Παρουσίαση Cocktails από bartender – επιχειρήσεων, μελών του Ξένιου Ζευς

–  Live Cooking από την ομάδα του Experience Perachora Corinthia

– Γευσιγνωσία από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Κορίνθου

– Έκθεση και γευσιγνωσία Κορινθιακών προϊόντων και επιχειρήσεων

– Ζωντανή Μουσική από τους μουσικούς Ηλία Δόσκορη, Βασίλη Καρδάρα και Πάρη Γκέρκη.

ΕκδήλωσηΚορινθία

Προηγούμενο άρθροΤο Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά-Στίβου
Επόμενο άρθροΔήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού