Lisbeth. Ο Θεός έχει ορκιστεί. Το νέο βιβλίο του Περικλή Στέλλα από τις εκδόσεις Νίκας

Lisbeth. Ο Θεός έχει ορκιστεί του Περικλή Στέλλα από τις εκδόσεις Νίκας.

ΕΔΩ ΚΑΙ 48 ΩΡΕΣ ο τέλειος παίκτης, ο σταρ του ευρωπαϊκού µπάσκετ, ο Alessio Abieto Greco, είχε γίνει αιχµάλωτος της γυναίκας που τον έκανε για πρώτη φορά στη ζωή του να χάσει κάθε έννοια ελέγχου. Την αντίκρισε σε µια µοιραία πτήση κι από τότε είχε καρφωθεί στο είναι του, στην ψυχή του. Όπου κι αν έστρεφε το βλέµµα, έβλεπε τη µορφή της. Είχε χάσει την αυτοκυριαρχία του, είχε διαλυθεί. Και τώρα έπρεπε να ψάξει να την βρει… Ήταν αποφασισµένος να τα καταφέρει µε κάθε τρόπο.
Ο Θεός είχε ορκιστεί. Πώς, αλλιώς, αφού κάθε πάθος έχει το πεπρωμένο του…

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

www.nikasbooks.gr

 

Δείτε τη συνέντευξη του συγγραφέα στο Βεργίνα

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:
Ο Περικλής Στέλλας άρχισε να παλεύει µε τη δηµοσιογραφία το 1979 στην εφηµερίδα «Ελληνικός Βορράς» και στα «Σπορ του Βορρά». Έχει εργαστεί στις εφηµερίδες «Θεσσαλονίκη», «Αθλητική Ηχώ», «Μπάλα», «Ελεύθερος Τύπος», «Φως των Σπορ», «Cosmos των Σπορ», στα περιοδικά «Γκολ», «Active» και «Down Town» και από το 2002 έως και το 2016 ήταν διευθυντής του γραφείου Θεσσαλονίκης της εφηµερίδας «Goal». Γνώρισε για πρώτη φορά τα ερτζιανά το 1986 στον Ρ.Σ Μακεδονίας της ΕΡΤ. Εργάστηκε επίσης στους: ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ΣΠΟΡ 103 FM, FM 100, SPORΤ FM, REAL FM και ARENA FM. Ξεκίνησε τηλεόραση το 1986 στο αθλητικό τµήµα της ΕΡΤ1 και µετέπειτα στην ΕΡΤ3. Το 1993 µεταπήδησε στο MEGA CHANNEL, όπου εργάστηκε µέχρι και την άνοιξη του 2013. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσµο µε εκατοντάδες ρεπορτάζ και περιγραφές αγώνων. Έχει γράψει βιβλία που σηµείωσαν τεράστια επιτυχία: «Νίκος Γκάλης, ένας θρύλος όπως τον έζησα από τον Γ. Ραµπότα», «Θαµµένες στιγµές». Έχει σηµαντική συνδικαλιστική δράση. ∆ιετέλεσε επί οκτώ χρόνια µέλος της διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσµου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και στη διοίκηση της Ένωσης Συντακτών Ηµερησίων Εφηµερίδων Μακεδονίας-Θράκης.

Προηγούμενο άρθροGOSHA: Έχω δακρύσει πάνω στο stage
Επόμενο άρθροΓκιούλμπασι αρνί – Αυθεντική δωρική γεύση