Κτηνοτροφία: Δωρεάν υπηρεσίες καταγραφής ασθενειών των ζώων και αντιμετώπισης τους από την VirtualVet

 Η πλατφόρμα VirtualVet βοηθά τους αγρότες και κτηνοτρόφους να δημιουργήσουν ένα συγχρονισμένο βιβλίο φαρμάκων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ. Η δέσμευση μαζί τους και η συνεργασία με τους εταίρους τους, θα αυξήσουν την παροχή θετικών και καινοτόμων μέτρων τόσο στον τομέα των γεωργικών προϊόντων διατροφής όσο και στον τομέα της υγείας των ζώων. Το συμβουλευτικό γραφείο του VirtualVet είναι διαθέσιμο για διευκόλυνση εργαστηρίων ή σχεδιασμό στρατηγικής. H πλατφόρμα έχει άμεση μετάφραση και στα ελληνικά.

Γράφει η Σίσσυ Νίκα

LargeLogoΗ πρόσβαση μέσω της πύλης VirtualVet, στο δυναμικό και επεξεργάσιμο βιβλίο φαρμάκων επιτρέπει στους αγρότες, κτηνοτρόφους και κτηνιάτρους να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα  για να δημιουργήσουν σε πραγματικό χρόνο την καταγραφή της υγείας των αγελάδων, προβάτων, αιγών συμπεριλαμβανομένων των επεξεργασιών των ζώων, της καταγραφής ασθενειών και τη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Το VirtualVet έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή smartphone, μια διαδικτυακή πύλη και παρέχουν μια υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης για να βοηθήσουν τους αγρότες να καταγράφουν όλες τις επεξεργασίες στα ζώα τους. Η σαφέστερη εικόνα της ακριβούς χρήσης των φαρμάκων και μιας πρώτης ένδειξης των περιστατικών των ζωικών ασθενειών θα συμβάλουν στη μείωση των κινδύνων για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τις κυβερνητικές υπηρεσίες, τους μεταποιητές τροφίμων και τις φαρμακευτικές εταιρείες – για να μην αναφέρουμε την αυξημένη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων!

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα παρέχει τις υπηρεσίες της δωρεάν στους αγρότες, κτηνοτρόφους  χρησιμοποιώντας ένα επιχειρηματικό μοντέλο που βασίζεται σε δεδομένα και ρητά δικαιώματα των γεωργών μας ως ελεγκτές δεδομένων. Η καινοτόμος προσέγγισή τους με βάση τα δεδομένα για τους αγρότες είναι σύμφωνη με τις κατευθυντήριες γραμμές της Copa Cogeca σχετικά με τη συλλογή της χρήσης γεωργικών δεδομένων, με τη στρατηγική της Επιτροπής για την ψηφιακή οικονομία της ΕΕ, ενώ ακόμη και οι στόχοι της μεταρρύθμισης της ΚΓΠ επικεντρώνονται στην απλούστευση της συμμόρφωσης.

Εάν είστε αγρότης, κτηνοτρόφος  ή κτηνίατρος, μιλήστε απευθείας με τους διαχειριστές της πλατφόρμας για το πώς θα συνεργαστείτε μαζί τους ώστε να μην έχετε το άγχος της συμμόρφωσης με τη νομοθεσία για την υγεία των ζώων.

Η εφαρμογή smartphone και η δικτυακή πύλη έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς. Σκοπός της πλατφόρμας η συμβολή στην πρόληψη και τον έλεγχο κρουσμάτων των ζωικών ασθενειών.

Επικοινωνήστε σήμερα για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες
Ακολουθήστε τους στο Twitter @VirtualVet_EU
Επικοινωνήστε με την ομάδα του VirtualVet μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση mail@virtualvet.eu
Ιρλανδία:   VirtualVet, Μονάδα 1Α, Βιομηχανικό Πάρκο IDA, Cork Rd, Waterford, X91 HT2R
Σταθερό τηλέφωνο: +353 (0) 51 – 373-995 Κινητό: +353 (0) 87 1495963
Ηνωμένο Βασίλειο:  6 Babbage Way, Devon, EX5 2FN
Τηλέφωνο: +44 (0) 139 – 2241370
Προηγούμενο άρθροΓΣΕΕ: Τι ισχύει στον ιδιωτικό τομέα για την αμοιβή του Δεκαπενταύγουστου
Επόμενο άρθροΡωσία: Το 52% των Ρώσων φοβάται έναν πυρηνικό πόλεμο, ενώ το 60% θεωρεί ότι κύρια πυρηνική απειλή για τη Ρωσία είναι οι ΗΠΑ