ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Εντυπωσιακός ο ετήσιος χορός των ΕΣΤΙΑΣ και ΘΥΕΛΛΑΣ Σταυρού!!! – (βίντεο-φωτό)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Με ιδιαίτερο χρώμα  πολιτισμού και λαϊκής παράδοσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου ΕΣΤΙΑ Σταυρού, καθώς και της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΟΑ ΘΥΕΛΛΑ Σταυρού, στο κοσμικό κέντρο Κτήμα Αφροδίτη στο Καλοχώρι.

Πολύς κόσμος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, ενώ αρκετοί ήταν και οι επιφανείς καλεσμένοι από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και του ποδοσφαίρου του Νομού Ημαθίας. Παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Τόκας και ο Πρόεδρος της ΤΚ Σταυρού κ. Τουτουντζίδης. Επίσης ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗ κ. Κοσκερίδης και το μέλος της Ένωσης κ. Γεωργιάδης. Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος της ΕΛΒΙΖ κ. Χαλκίδης.

Η όμορφη βραδιά ξεκίνησε με τις βραβεύσεις επιτυχούντων μαθητών του Σταυρού, του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών του κ. Κυριάκου Καρασαββίδη. Ακολούθησαν βραβεύσεις αριστούχων μαθητών από τον Σταυρό, δια χειρός των επίσημων προσκεκλημένων.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΤΙΑ κ. Γιάννης Κεϊσίδης, ο Πρόεδρος της ΘΥΕΛΛΑΣ κ. Γιάννης Μουρατίδης και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, κ. Γιώργος Παππάς.

Το χορευτικό πρόγραμμα άρχισε αμέσως μετά, με το παιδικό τμήμα του Συλλόγου σε ποντιακούς χορούς και κατόπιν το τμήμα ενηλίκων χορευτών  με παραδοσιακούς ρουμλουκιώτικους.

Το γλέντι κορυφώθηκε με τη συμμετοχή  του κόσμου να χορεύει, προκαλώντας το αδιαχώρητο στην πίστα!

Δείτε βίντεο και εικόνες.

Δείτε το 1ο βίντεο:

Δείτε το 2ο βίντεο:

Φωτο:

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδα εφημερίδων της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017
Επόμενο άρθροΘα υπογράψουν έξω θα επαναστατούν μέσα… – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος