Η Κορίνα Λυμνιούδη αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από το βιβλίο που γράφεται μόνο του και την πορεία του προς το Χόλυγουντ

Κορίνα Λυμνιούδη, Κορινα Λυμνιουδη, Korina Lymnioudi, Ιατρός Χίος, Συγγραφεας

Έχουμε κατά καιρούς διαβάσει για «success stories», για επιτυχίες Ελλήνων όπως για παράδειγμα του Λάνθιμου, που μας γεμίζουν με υπερηφάνεια και ανοίγουν το δρόμο στις επόμενες γενιές, στους δημιουργούς και στους καλλιτέχνες που στην Ελλάδα βρίσκουν συνεχώς εμπόδια, τόσο στην δημιουργία όσο και στις απόψεις τους.

Στην περίπτωση της Κορίνας Λυμνιούδη, η δύναμη υλοποίησης που κατέχει, οι συγχρονικότητες, αλλά και το πείσμα της,  οδήγησαν το έργο της στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Η συγγραφέας κατάφερε να γράψει «Το βιβλίο που γράφεται μόνο του» μέσα σε 49 ώρες αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και πιστούς fans σε όλη την Ελλάδα.

Το βιβλίο αποκαλύπτει μια συναρπαστική ιστορία που διαπλέκει παράλληλα σύμπαντα με την Προφητεία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, προσφέροντας παράλληλα βαθύτερες πνευματικές και μεταφυσικές εμπειρίες στον αναγνώστη.

Αυτό τουλάχιστον υποδεικνύουν οι χιλιάδες μαρτυρίες από τους αναγνώστες του, αλλά  και ο Παγκοσμίου φήμης Φυσικός Δρ. Μηνάς Καφάτος ο οποίος τονίζει στον πρόλογο του βιβλίου: “Η Κορίνα είναι το μέσον για να έρθουν οι πληροφορίες από κάπου αλλού, όχι από το μυαλό της. Έρχονται από τον μη γραμμικό χρόνο. Το βιβλίο αυτό ανοίγει τρόπους επικοινωνίας με παράλληλα σύμπαντα.”

Έτσι με ένα “μαγικό τρόπο”, αναγνωρίζοντας τα σημάδια και δημιουργώντας συγχρονικότητες, η Κορίνα κατάφερε να προσεγγίσει το ενδιαφέρον του Καναδού film maker Barnet Bain.

Η ίδια άλλωστε διδάσκει στην online Ακαδημία της, Korina’s Academy, ότι μαγικά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στη ζωή ενός ανθρώπου που αποφασίζει να γίνει ο δημιουργός της ζωής του. Αυτό είναι το νόημα της υλοποίησης.

Πως αποφάσισες να γράψεις το βιβλίο και γιατί έδωσες αυτό τον τίτλο;

Δεν ήταν απόφαση. Ήμουν απλά μια γιατρός. Δεν είχα ιδέα από συγγραφή, ούτε είχα τέτοιο στόχο.

Όμως μετά το χειρουργείο που είχα, συνέβει μία αναβάθμιση συνειδητότητας και απέκτησα μία σύνδεση με άλλα πεδία ύπαρξης. Άρχισαν να μου ξυπνούν αναμνήσεις από εκείνα τα πεδία και να λαμβάνω αυτό που λέμε “channeling”.

Έτσι, ξαφνικά κάποια στιγμή βίωσα αυτό που περιγράφει και ο διάσημος συγγραφέας Richard bach, ότι συνέβει στον ίδιο όταν έγραφε το βιβλίο “Γλάρος Ιωνάθαν”.

Ήταν σαν να εμφανίστηκε μπροστά μου ένα τεράστιο βίντεο και έβλεπα την ιστορία να εξελίσσεται, ακριβώς σαν να έβλεπα μια ταινία. Το μόνο που έπρεπε να κάνω, ήταν να περιγράφω το τι βλέπω. Ένιωθα περισσότερο σαν γραμματέας, παρά σαν συγγραφέας.

Ανησύχησα τότε, τρόμαξα μήπως τρελάθηκα… και έψαξα στο google να δω αν το έχει βιώσει και κάποιος άλλος αυτό. Έτσι βρήκα την ιστορία του διάσημου συγγραφέα Richard Bach, που τυχαίνει να είναι και από τους αγαπημένους μου συγγραφείς.  Είχε βιώσει ακριβώς το ίδιο γράφοντας το διάσημο βιβλίο του!

Τότε του έγραψα στο Goodreads.com και μου έδωσε κουράγιο λέγοντας “Δεν είσαι τρελή, ή αν είσαι, τότε είμαι και εγώ. Και συμφωνώ μαζί σου: φαίνεται ότι υπάρχει κάποια άλλη έκφραση ζωής που έχει ανάγκη την ικανότητα μας να δακτυλογραφούμε και το λεξιλόγιο μας για να επικοινωνήσει όλα όσα γνωρίζει.”

Ερευνώντας κι άλλο, είδα ότι έχει συμβεί αυτό σε πολλούς ανθρώπους, όπως στον Chico Xavier που έγραψε περισσότερα από 450 βιβλία με channeling και αρκετά από αυτά να έχουν κάνει πολλές δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις.. Μάλιστα ένα από αυτά έγινε ταινία με την ονομασία Nosso Lar (Astral City).

Βλέποντας όλα αυτά, δεν είχα άλλη επιλογή παρά να αποδεχτώ το γεγονός ότι μου συμβαίνει κι εμένα αυτή η κατάσταση, οπότε και ρώτησα ποιός μου στέλνει αυτό το βιβλίο. Η απάντηση ήταν “ο μελλοντικός σου εαυτός”.

Προσπάθησα μερικές φορές να φανταστώ μόνη μου τη συνέχεια, χωρίς να συνδεθώ με “τους επάνω”, όπως τους λέω. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το ίδιο. Ήμουν μεταξύ δύο εκδοχών για τη συνέχεια της ιστορίας και καμία δεν μου ήταν αρκετά ικανοποιητική.

Οπότε τότε έλεγα “οκ αφήνομαι… δώστε μου το τι πραγματικά υπάρχει παρακάτω”. Και τότε εμφανιζόταν ξανά μπροστά μου αυτή η περίεργη “ταινία” περιγράφοντας μία τρίτη εκδοχή που ούτε καν θα μπορούσα να έχω φανταστεί.

Θα μπορούσε λοιπόν κανείς εύκολα να πει, ότι ο τίτλος ήταν μία επιλογή βασισμένη στη λογική, μιας και το βιβλίο μου δινόταν από κάπου αλλού και ήταν σαν να γράφεται μόνο του. Όμως Ο τίτλος δόθηκε και αυτός μέσω channeling.

Πως έγινε η επαφή με τον Barnet Bain;

Η επαφή έγινε κυριολεκτικά με καθοδήγηση άνωθεν. Τον επέλεξαν “οι επάνω”. Ξέρετε όταν έχεις αυτήν την Πνευματική Επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό σου, με την ψυχή σου, πείτε το όπως θέλετε.. σε οδηγεί να κάνεις τα σωστά βήματα, τις σωστές επιλογές, τις σωστές κινήσεις. Γι αυτό άλλωστε και το διδάσκω στο Mastermind Group μου. Αυτό ξεπερνά ακόμα και τα όρια του Νόμου της Έλξης, είναι η πιο ανώτερη μορφή υλοποίησης στόχων.

Αρχικά πρέπει να έχεις το σωστό σκεπτικό και τη σωστή διαίσθηση για να αναγνωρίζεις τα σημάδια.

Μία από τις αγαπημένες μου ταινίες, αν όχι η πιο αγαπημένη, είναι μία ταινία του Barnet που έλαβε και Oscar. Η ταινία “what dreams may come’ ή στα Ελληνικά “Θα σε δω στον παράδεισο” με τον Robin Williams.

Όταν είπα σε μία φίλη Γερμανίδα ότι ψάχνω σεναριογράφο μου είπε το όνομα του Barnet. Δεν τον γνώριζα, αλλά ενθουσιάστηκα που είχε δημιουργήσει την αγαπημένη μου ταινία.

Προσπάθησε εκείνη να με φέρει σε επαφή, αλλά δεν το κατάφερε, οπότε το είχαμε αφήσει.

Ο Barnet είχε φύγει από το μυαλό μου. Ευτυχώς όμως, δεν είχα προλάβει να έχω plan B, γιατί αυτό είναι κάτι που θα οδηγούσε την εστίαση μου αλλού και αποκλείεται να δημιουργόνταν οι κατάλληλες συγχρονικότητες για τον Barnet.

Ένα βράδυ “οι επάνω” με έσπρωξαν να μπω στο Linkedin, μια πλατφόρμα που δεν χρησιμοποιούσα μέχρι τότε καθόλου σχεδόν.

Εκεί βγήκε μπροστά μου μια ανάρτηση ενός φίλου του Barnet Bain ο οποίος μιλούσε με ευγνωμοσύνη για τον Barnet.

Του έστειλα μήνυμα και η επαφή έγινε κατευθείαν. Αξίζει να πω ότι ο Barnet ήταν πολύ θετικός πριν καν διαβάσει το βιβλίο, γιατί ένιωσε ότι το τι μου συμβαίνει είναι αληθινό.

Με το που το διάβασε, πήρε αμέσως την απόφαση.

Ο Barnet είναι πολύ Πνευματικός άνθρωπος αλλά και πολύ επιλεκτικός. Είναι δύσκολο να τον έχεις για σεναριογράφο σου.

Όπως μου εξήγησε ο ίδιος τελευταία, ο λόγος που επέλεξε το βιβλίο μου, είναι το ότι αφορά ένα μήνυμα που έρχεται με channeling, ένα μήνυμα που πρέπει να μεταδοθεί στη Γη καθώς και το πως συσχετίζεται όλο αυτό με τη δική μου ιστορία και την πραγματική μου ζωή.

 

Ποια θα είναι τα επόμενα συγγραφικά σου βήματα;

Από την πρώτη στιγμή που “κατέβαζα” το βιβλίο μέσω channeling, μου είχαν πει οι επάνω, ότι θα έρθουν άλλα 6-7 βιβλία.

Όταν το πρώτο βιβλίο ολοκληρώθηκε, μου έδωσαν ένα τεράστιο πρότζεκτ πολύ πρωτοπόρο που θα βοηθήσει την ανθρωπότητα και αποτελείται από πολλά κομμάτια.

Το 1ο κομμάτι είναι το 1ο βιβλίο να γίνει ταινία και έτσι προχωρώ αυτό προς το παρόν.

Παράλληλα προσπαθώ να αυτοματοποιήσω κάποια πράγματα όσον αφορά την Ακαδημία μου για να δημιουργήσω ελεύθερο χρόνο και να αφοσιωθώ περισσότερο στη συγγραφή. Το κοινό μου με ρωτάει συνέχεια και ανυπομονεί για το 2ο μέρος.

Γενικά δεν με αγχώνει όμως αυτό. Ξέρω ότι όταν είναι η στιγμή, και αρχίζει να έρχεται το υλικό άνωθεν, θα γίνει πάλι το ίδιο. Μέσα σε λίγες ώρες θα γραφτεί και το επόμενο βιβλίο.

Παράλληλα έχω ξεκινήσει και γράφω ένα βιβλίο σχετικά με τις περιοριστικές πεποιθήσεις που εμποδίζουν τους ανθρώπους να υλοποιούν ό,τι επιθυμούν αλλά και ένα βιβλίο σχετικά με τη δύναμη της διαίσθησης.

 

Είδα κάποιες μαρτυρίες σχετικά με το βιβλίο σου από ανθρώπους που έχουν βιώσει όπως λένε θαύματα. Πως το εξηγείς αυτό;

Όταν λήφθηκε το βιβλίο, αυτό που μου ειπώθηκε ήταν ότι το κοινό πρέπει να το διαβάσει 3 φορές για να γίνουν ενεργοποιήσεις στην αύρα, στο DNA, στον εγκέφαλο και στη διαισθητική ικανότητα της καρδιάς. Όπως ξέρουμε πλέον και από τις έρευνες του HeartMath Institute, το ηλεκτρικό πεδίο της καρδιάς είναι 60 φορές μεγαλύτερο και δυνατότερο από αυτό του εγκεφάλου. Όλα, ακόμα και οι υλοποιήσεις μας, από εκεί εξαρτώνται περισσότερο.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μιλήσει με τους ίδιους τους ανθρώπους που έζησαν αυτά τα θαύματα, μπορεί να έρθει στην ομάδα μου στο viber.

‘Εχει δημιουργηθεί εκεί,  μια κοινότητα στην οποία διδάσκω το πως να γίνουμε δημιουργοί υλοποιητές, αυξάνοντας τη συνειδητότητα μας. Αποτέλεσμα αυτου, η ενεργοποίηση των ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων του ανθρώπινου γενετικού κώδικα, συχνά αναφερόμενες ως “junk DNA” και συνεπώς τα θαύματα που βιώνουν τόσο πολλοί άνθρωποι.

 

Που μπορεί να βρει το κοινό το βιβλίο σου;

Το βιβλίο το παίρνετε είτε ως ebook από τη δική μου ιστοσελίδα  https://www.korinas.academy/thebook είτε στη φυσική μορφή του, προς το παρόν μόνο από το βιβλιοπωλείο Ψαράς.

Μπορείτε να το παραγγείλετε είτε μέσω τηλεφώνου 231 026 5042 είτε από την ιστοσελίδα τους.

koina lymnioydi2

Μόνο να ξέρετε ότι το ebook δεν μπορεί να σας κάνει όλες τις ενεργοποιήσεις.

Φαίνεται ότι κάτι παραπάνω ενεργοποιείται όταν έχεις επαφή με τη φυσική μορφή του βιβλίου.

Προηγούμενο άρθροΠούτιν: Η Ρωσία δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Δεκτή έκανε το ΣτΕ την αίτηση αναίρεσης του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης». Παραμένει δήμαρχος ο Παναγιώτης Γκυρίνης