«Κόπηκε» ο Ηλίας Κασιδιάρης από τον Άρειο Πάγο- 32 κόμματα μετέχουν στις εκλογές

Με ομόφωνη απόφαση-ανακήρυξη του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, παραμένει εκτός της  βουλευτικής εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου 2023 παραμένει ο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά και ο συνδυασμός των ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» στον οποίο συμμετέχει.

Ακόμη, νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές 32 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων από τα 44 που είχαν δηλώσει συμμετοχή.

Ο   Ηλίας Κασιδιάρης, που έχει καταδικαστεί  για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και εκτίει την ποινή του συμμετείχε στον συνδυασμό  «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία»  και είχε δηλώσει ότι θα είναι  υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.  .

Ειδικότερα, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου προχώρησε σήμερα στην ανακήρυξη των κομμάτων τα οποία νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.  Από τον ‘Αρειο Πάγο «κόπηκαν»  12 κόμματα, κ.λπ., από τα συνολικά 44 που είχαν δηλώσει συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές της  25ης Ιουνίου 2023.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Η ενίσχυση του ΕΣΥ κεντρική προτεραιότητα για τη νέα τετραετία
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Δ. Κουτσούμπας: Ψήφος στο ΚΚΕ θα πει συνέπεια, σταθερότητα για το λαό μας, υπηρετεί άμεσα τον αγώνα του λαού μας