Κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στο εργοστάσιο της ΑΛΜΗ

Συνεχίζοντας αμείωτα τον αγώνα ενημέρωσης των εργαζόμενων της περιοχής της Αλεξάνδρειας και συνολικότερα του Νομού Ημαθίας, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές, βιομηχανικοί εργάτες στην ιδιότητα τους και οι τρεις, Γιάννη Διάκογλου, Ηλία Ιακωβίδη και Κούλα Χατζηθεοδωρίδου, βρέθηκαν την Τρίτη 2 Ιουλίου έξω από το εργοστάσιο της ΑΛΜΗ που εδρεύει στον Δήμο Αλεξάνδρειας,

την ώρα που σχολούσαν οι εργαζόμενοι, με το κάλεσμα και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Τους κάλεσαν να ενισχύσουν στις εκλογές της 7 Ιουλίου το κόμμα που από την επόμενη μέρα των εκλογών όσο πιο δυνατό θα είναι τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η φωνή των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων μέσα στην βουλή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους με τις εργάτριες και τους εργάτες στην πύλη του εργοστασίου συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα του κλάδου στα τρόφιμα – ποτά. Συζητήθηκε το πρόσφατο γεγονός του κλεισίματος του εργοστασίου της «ΔΕΛΤΑ» στο Πλατύ εκφράζοντας οι εργαζόμενοι την έντονη ανησυχία τους για και το μέλλον το δικό τους μιας και στην εν λόγω επιχείρηση την ΑΛΜΗ συντρέχουν απολύσεις και καθυστερήσεις μισθών. Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ, αφουγκράζοντας τα όσα οι εργαζόμενοι εξέφρασαν, απάντησαν πως με την συμμετοχή τους στην δράση του ταξικού κλαδικού συνδικάτου τους για τις διεκδικήσεις των όσων δικαιούνται παράλληλα με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ υπάρχει τρόπος να βάλουμε φρένο σε όλα τα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα, θα δοθεί ώθηση στο εργατικό λαϊκό κίνημα και την ανασυγκρότηση του.

Κλείνοντας οι υποψήφιοι του ΚΚΕ τόνισαν πως οποιαδήποτε κυβέρνηση κι αν προκύψει, είτε αυτοδύναμη, είτε συνεργασίας αυτοί που θα πανηγυρίζουν το βράδυ των εκλογών θα είναι οι εφοπλιστές, οι επιχειρηματικοί όμιλοι κι αυτοί που κατέχουν τον πλούτο στα χέρια τους. Ο μόνος τρόπος να τους χαλάσουν αυτό το πανηγύρι που στήνεται στις πλάτες τους είναι να βγει το ΚΚΕ δυνατό την επόμενη μέρα των εκλογών, το οποίο θα καταθέσει την εκλογική του δύναμη στους αγώνες του εργαζόμενου λαού.

ΚΚΕ ΚΚΕ1

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια : Σφοδρή σύγκρουση τριών ΙΧ με θανάσιμο τραυματισμό ενός οδηγού – Βίντεο – Φώτο
Επόμενο άρθροΧαλκηδόνα: 12η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία