Κινηματογραφικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων από το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

WORKSHOP – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Κινηματογραφικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας (IASFF9), το οποίο διεξάγεται για ένατη συνεχή χρονιά, από 19  έως 24 Ιουνίου 2023, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, σας προσκαλεί στο “Κινηματογραφικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων”. Το εργαστήριο διάρκειας 3:00 ωρών, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:00, στο χώρο της Λέσχης Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας “Κινηματόδρασις”, Σοφοκλή Βενιζέλου, 9, 59300, Αλεξάνδρεια, υπό την διεύθυνση Σταύρου Γρόσδου, Διδάκτωρ Οπτικοακουστικού Γραμματισμού και Δημιουργικής Γραφής στην Εκπαίδευση και επιστημονικού συνεργάτη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Το εργαστήριο γίνεται σε συνδιοργάνωση με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης, αλλά και σε όσες και όσους έχουν εργαστεί ή ενδιαφέρονται σχετικά με το θέμα. Με το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτική περιγραφή και λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή, το περιεχόμενο και τον εισηγητή του εργαστηρίου ΕΔΩ. 

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ, και μπορείτε να το καταβάλλετε με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό IBAN GR6302604140000790200590825 (αιτιολογία: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και τη φράση ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) ή μέσω paypal στο email kinimatodrasis@gmail.com  ή με μετρητα στο χώρο της εκδήλωσης. Οι ενδιαφερόμενες/οι που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να υποβάλλουν εύκολα  εκδήλωση ενδιαφέροντος ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://tinyurl.com/2s4jpvfd

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στην διεύθυνση kinimatodrasis@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6980 575 196.

Προηγούμενο άρθροΕΛ.ΑΣ.: Ενημερωτικό Δελτίο τελευταίου 24ωρου
Επόμενο άρθροΤρίτη 20 Ιουνίου Έναρξη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας