Κεφαλονιά-Υφ. Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιάς: Η Ένωση των Επτανήσων συνέβαλε τα μέγιστα στην εθνική ολοκλήρωση της πατρίδας

Στο Αργοστόλι βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην 158η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα.

Ο κ. Χαρδαλιάς, παραβρέθηκε στην επίσημη δοξολογία στην Μητρόπολη Αργοστολίου στην οποία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Δημήτριος, παρουσία όλων των πολιτικών αρχών της Κεφαλονιάς και στην συνέχεια κατέθεσε στεφάνι.

Μετά το τέλος της καθιερωμένης μαθητικής παρέλασης, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Κεφαλονιά, είναι ιδιαίτερη τιμή που εκπροσωπώ την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις της Ένωσης των Επτανήσων με την Μητέρα πατρίδα. Μια ένωση που έδωσε τέλος στην ξενοκρατία πολλών αιώνων και το σημαντικότερο είναι ότι συνέβαλε τα μέγιστα στην εθνική ολοκλήρωση της Πατρίδας. Χρόνια πολλά σε όλα τα Επτάνησα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΗλιοφάνεια αύριο σε μεγάλο μέρος της χώρας, με σποραδικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια, τοπικές χαλαζοπτώσεις και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας
Επόμενο άρθροΗπατίτιδα άγνωστης προέλευσης: Άλλος ένας θάνατος στις ΗΠΑ, ο 6ος συνολικά