ΚΕΕΕ – Γιάννης Μασούτης: Σταθερότητα για τις επιχειρήσεις το ζητούμενο των εκλογών της 21ης Μαΐου

Η επιμελητηριακή κοινότητα ζητά σταθερότητα και μία κυβέρνηση φιλική προς το επιχειρείν, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιάννης Μασούτης, μετά την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

«Αυτό που εμείς ως επιχειρηματική κοινότητα ζητάμε είναι να μη μπει η χώρα και η οικονομία σε μία παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας. Ζητάμε να προχωρήσουν γρήγορα οι πολιτικές διεργασίες και να σχηματιστεί το συντομότερο δυνατό μία σταθερή κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση φιλική προς το επιχειρείν. Μία κυβέρνηση που θα εγγυηθεί ότι οι βασικές δεσμεύσεις της οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής θα συνεχίσουν να υλοποιούνται απρόσκοπτα. Θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, χωρίς καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα. Δεν πρέπει να χαθεί η οικονομική συγκυρία», τόνισε ο κ. Μασούτης.

«Οι επιχειρήσεις έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ηγηθούν στην προσπάθεια για ανάπτυξη και ευημερία. Χρειάζονται και δικαιούνται σταθερό και αξιόπιστο περιβάλλον, στο οποίο να μπορούν να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΥγεία: Ερευνητές εντόπισαν περιοχές του εγκεφάλου που επηρεάζονται από την υψηλή πίεση και σχετίζονται με την άνοια
Επόμενο άρθροΓαλλία: Δέκατη ημέρα διαδηλώσεων κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού σε ηλεκτρισμένο κλίμα – η αστυνομία σε επαγρύπνηση για βίαια επεισόδια