Αρχική ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κατερίνη: Περισσότερες από 25 κλήσεις στην Άμεση Δράση από πολίτες για απόπειρες...

Κατερίνη: Περισσότερες από 25 κλήσεις στην Άμεση Δράση από πολίτες για απόπειρες απάτης με το πρόσχημα του τροχαίου

Για προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών στην πόλη της Κατερίνης ενημερώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και ισχυρίζονται ότι το παιδί τους έχει τραυματιστεί σε τροχαίο και για να χειρουργηθεί, πρέπει άμεσα να δώσουν χρήματα» αναφέρει η ανακοίνωση και τονίζει να μην δώσουν χρήματα οι πολίτες. «Ενημερώστε και άλλους, κυρίως τους ηλικιωμένους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης στην Κατερίνη δέχτηκε από το πρωί σήμερα περισσότερες από 25 κλήσεις από πολίτες που ανέφεραν απόπειρα εξαπάτησης τους με το πρόσχημα του ιατρικού επείγοντος συγγενικού τους προσώπου μετά από τροχαίο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΟΠΕΚΕΠΕ: Ενώπιον του ανακριτή η πρώτη ομάδα από τους 17 κατηγορούμενους από την Βόρεια Ελλάδα για παράνομες επιδοτήσεις
Επόμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα διεκδικεί ενεργά την επιστροφή στο προηγούμενο στάτους κβο στο Ορμούζ ώστε να μην υπάρχουν διόδια ή τέλη διέλευσης