Καταγγελία που αφορά την αφορά την ανάπτυξη των λουτρών Ελευθερών Καβάλας

Προς την   Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.
Προς Δήμο Παγγαίου

Κοινοποιείτε:

 Υπουργείο Τουρισμού
Υπουργείο Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης
Και κάθε αρμόδια υπηρεσία που αφορά την ανάπτυξη των λουτρών Ελευθερών Καβάλας.

 ΘΕΜΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ  

Πληροφορηθήκαμε από έγγραφο που εστάλη από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας Θράκης όπου απευθύνεται προς δήμο Παγγαίου 2ΟΝ απευθύνεται στο ΥΠΕΝ 3ΟΝ  απευθύνεται στο αρμόδια υπηρεσία  Δασικών Υπηρεσιών 4ΟΝ   απευθύνονται προς το Υπουργείο πολιτισμού και που δεν απευθύνεται.

Αν και σαν πρόεδρος του Πανελλήνιο  συλλόγου ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας ήρθα   σε επαφή με τον αρμόδιο υπάλληλο κύριο Κουτσογιάννη Δημήτριο για το όλο θέμα και μας έκανε μία απλή ενημέρωση ότι πιθανόν από βδομάδα να έχει κάποια ενημέρωση από αυτά που ζητάει.

Θέλουμε για μία φορά ακόμη που εδώ και  χρόνια αγωνιζόμαστε για το παραπάνω θέμα να καταγγείλουμε όλη αυτή την γραφειοκρατία προκειμένου να γίνει μία επένδυση όπως αυτή των Ελευθερών Καβάλας μιας και υπάρχει ανάδοχος αυτές τις επενδύσεις.

Θέλουμε να καταγγείλουμε και να πούμε ότι όλη η  επένδυση κινδυνεύει να μη γίνει αν συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη γραφειοκρατία  με  το πάνε και  έλα σε διάφορα γραφεία του Ελληνικού κράτους.

Πολλές φορές ειπώθηκε πως και μάλιστα κάποιους  Υπουργούς   ότι θα υπάρχει ένα και μοναδικό γραφείο σε κάποιο Υπουργείο όπου θα εξετάζει η  όλη επένδυση και θα δίνει την απάντηση εδώ και τώρα κάτι που δεν έγινε και δεν πρόκειται να γίνει.

Φανταστείτε αν  ο επενδυτής αυτής της ιστορικής μονάδας πού είναι τα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας που σήμερα  είναι Έλληνας και γνωρίζεις και την γραφειοκρατία αλλά αν αυτή την επένδυση την δίναμε  σε κάποιον Ευρωπαίο επενδυτή με αυτήν την γραφειοκρατία  πόσο γρήγορα θα είχε εξαφανιστεί και δεν θα περιμένει αυτή την τραγωδία που συμβαίνει στο Ελληνικό κράτος για να κάνει κάποιος μια επένδυση;

Ζητούμε σαν Πανελλήνιος  Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων  Ελλάδος το όλο θέμα αν είναι δυνατόν να κλείσει (εδώ και τώρα) προκειμένου να γίνει αυτή η  επένδυση που αφορά την Υγεία την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανάπτυξη μιας ολόκληρης περιοχής.
.
Θέλουμε επίσης να ενημερώσουμε ότι από το γραφείο του επενδυτή   μας δήλωσε ότι το όλο θέμα τον ( κούρασε)  κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά σκέπτεται να  εγκαταλείψει αυτή την προσπάθεια και δική μας προσπάθεια είναι και ελπίζουμε να μην το κάνει.

Θα περιμένουμε απάντηση από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας Θράκης  και από τα αρμόδια Υπουργεία, να βοηθήσουν  προκείμενου να   κερδίζουμε αυτήν  την  επένδυση για το καλό της περιοχής  και όλου του Ελληνικού λαού.

 Διότι αυτή η Λουτρόπολη είναι ιστορική Λουτρόπολη μπροστά στη θάλασσα σε καταπράσινο χώρο με αναγνωρισμένη από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου τουρισμού και  με 44 βαθμούς θερμοκρασία του ιαματικού νερού   και όσοι τα βλέπουν και παίρνουν κάθε μέρα από εκεί μας  λένε (Ντροπή για αυτό που βλέπουν

 Το ίδιο λέμε και εμείς (ΝΤΡΟΠΗ)  σαν σύλλογος που επισκεφτήκαμε τον  χώρο πάνω από 10 φορές και αν δεν κάναμε πάνω  10  καταγγελίες. …και όμως δεν έγινε τίποτε..

Για το Δ.Σ.. του συλλόγου

  ο Πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προηγούμενο άρθροΟ βουλευτής Κωνσταντίνος Μπούμπας στο Νέο Σούλι Σερρών
Επόμενο άρθροΕκδήλωση 1ου ΓΕΛ Βεροίας: “Εξαρτήσεις: ο ρόλος της οικογένειας”