Κ. Ταγγίρης του ΟΑΣΘ: Σε εξέλιξη ηλεκτρονική απάτη-Επιτήδειοι μοιράζουν δωρεάν κάρτες διαδρομών

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κ. Ταγγίρης

Σε εξέλιξη ηλεκτρονική απάτη-Επιτήδειοι «μοιράζουν» δωρεάν κάρτες διαδρομών του ΟΑΣΘ ζητώντας προσωπικά στοιχεία

Εργαζόμαστε πυρετωδώς για το νέο ενιαίο ηλεκτρονικό εισιτήριο

Ήδη στον αέρα η πρόσκληση για πρόσληψη ακόμη 40 οδηγών

Για τα νέα λεωφορεία, τις προσλήψεις 40 νέων οδηγών, το ενιαίο ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλά και την ηλεκτρονική απάτη εις βάρος ανυποψίαστων επιβατών του ΟΑΣΘ μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης.

 Σε εξέλιξη ηλεκτρονική απάτη εις βάρος των επιβατών του ΟΑΣΘ

Όπως αποκάλυψε ο κ. Ταγγίρης επιτήδειοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και διατείνονται ότι μοιράζουν δωρεάν ή με έκπτωση,  κάρτες διαδρομών του ΟΑΣΘ.  Προέτρεψε μάλιστα τους επιβάτες να αρνούνται να συμμετέχουν στη διαδικασία και να ενημερώνουν τις Αρχές «Καλούν τους πολίτες να δώσουν προσωπικά στοιχεία και λογαριασμούς.  Ο Οργανισμός ενημέρωσε άμεσα τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τους πολίτες. Προσφύγαμε και πήραμε όλα τα κατάλληλα μέτρα» είπε.

Μέσα στο Καλοκαίρι θα εκδίδεται εισιτήριο εντός των ηλεκτρικών λεωφορείων

Σχετικά με το παράπονο επιβατών για τη μη-έκδοση εισιτηρίου εντός των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων ο κ. Ταγγίρης εξήγησε πως υπήρχε η επιλογή να «φορτώσουν» τον παλιό εξοπλισμό προκαλώντας επιβάρυνση κάτι που απέφυγαν καθώς υπάρχουν 800 σημεία πώλησης εισιτηρίων. Σημείωσε ωστόσο ότι αυτό θα ισχύει μόνο για έναν, δύο μήνες ακόμη καθώς «μέσα στο Καλοκαίρι θα φορτωθούν με νέο εξοπλισμό και τηλεματική και θα εκδίδεται εντός του λεωφορείου το έξυπνο εισιτήριο»

Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του οργανισμού για το ηλεκτρονικό εισιτήριο όπως είπε ο κ. Ταγγίρης τονίζοντας ότι θα μπορούμε να πληρώνουμε με το κινητό ή την πιστωτική μας κάρτα. Ταυτόχρονα σημείωσε ότι γίνεται προσπάθεια να είναι ενιαίο ηλεκτρονικό εισιτήριο συμβατό με το εισιτήριο του μετρό. «Όλοι οι εμπλεκόμενοι τρέχουν γι αυτό. Υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά γίνεται προσπάθεια διασύνδεσης και διαλειτουργικότητας των ξεχωριστών ηλεκτρονικών εισιτηρίων» είπε.

Μέχρι 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για προσλήψεις 40 οδηγών στον ΟΑΣΘ

Όπως είπε ο κ. Ταγγίρης η πρόσκληση είναι ήδη στον αέρα και αφορά στην πρόσληψη 40 ακόμη οδηγών μετά την πρόσληψη 150 οδηγών τον Ιανουάριο.

Προηγούμενο άρθροΕπίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Σερρών Κωνσταντίνου Μπούμπα σχετικα μς τις καθυστερήσεις στις αγροτικές επιδοτήσεις
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος»