Αρχική Κόσμος Ισραήλ: Πηγή στις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας λέει ότι τα πλήγματα θα συνεχισθούν...

Ισραήλ: Πηγή στις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας λέει ότι τα πλήγματα θα συνεχισθούν «για όσο είναι απαραίτητο»

Πηγή στις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας δήλωσε σήμερα ότι τα πλήγματα εναντίον του Ιράν θα συνεχισθούν «για όσο είναι απαραίτητο» μετά την έναρξη μιας επιχείρησης σε συντονισμό με τις Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον στρατιωτικών στόχων της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

«Θα συνεχίσουμε τώρα τις επιχειρήσεις μας για όσο είναι απαραίτητο ώστε να βεβαιωθούμε ότι το ιρανικό καθεστώς δεν θα μπορεί πλέον να θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα της περιοχής και ευρύτερα τη διεθνή σταθερότητα», δήλωσε η πηγή αυτή στους δημοσιογράφους, ζητώντας να μην κατονομασθεί. Η ίδια πηγή είχε δηλώσει νωρίτερα πως το Ισραήλ έπληξε το Ιράν επειδή αναπτύσσει «όλο και ταχύτερα» την παραγωγή βαλλιστικών πυραύλων. «Αναπτύσσουν κάθε μήνα δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους και ο ρυθμός παραγωγής τους γίνεται όλο και πιο γρήγορος», δήλωσε η πηγή.

«Είναι ένα καθεστώς που προχωρεί στην παραγωγή χιλιάδων πυραύλων μέσα στα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για μια θεαματική επέκταση ενός ήδη επικίνδυνου οπλοστασίου», πρόσθεσε η πηγή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΥΠΕΞ: Παρακολουθούμε στενά και με ανησυχία τις εξελίξεις στο Ιράν και την περιοχή της Μέσης Ανατολής
Επόμενο άρθροΕΕ: Φον ντερ Λάιεν: «Οι εξελίξεις στο Ιράν είναι εξαιρετικά ανησυχητικές»