ΙΝΚΑ: Μειώνονται οι ποσότητες στις συσκευασίες προϊόντων

Την διαμαρτυρία του εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας, διότι, όπως υποστηρίζει, μειώνονται οι ποσότητες στις συσκευασίες προϊόντων.

Το ΙΝΚΑ σημειώνει ότι αν και είναι νόμιμη διαδικασία, ωστόσο πρόκειται για ένα «τέχνασμα της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας» ενώ προσθέτει στην ανακοίνωση, ότι μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε, διαπίστωσε ότι μειώνονται οι ποσότητες στις συσκευασίες προϊόντων.

Επιπλέον, αναφέρει ότι υπάρχει μείωση των ποσοτήτων, σχεδόν σε όλες τις συσκευασίες προϊόντων, όχι μόνο στα τρόφιμα, αλλά και στα είδη περιποίησης, στα χαρτικά, απορρυπαντικά, καλλυντικά, ζωοτροφές «και γενικά όπου αυτό είναι εφικτό, ακόμα και στα αγροτικά προϊόντα του πρωτογενούς τομέα (τσουβάλια καλαμπόκι, σόγια, κριθάρι μπάλες τριφύλλι)».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΑρμενία: Ο πρωθυπουργός δήλωσε στη Βουλή ότι 105 Αρμένιοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στις εχθροπραξίες με το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο απέκτησε τον έλεγχο τμημάτων του αρμενικού εδάφους
Επόμενο άρθροΟ Πούτιν, μόλις άρχισε ο πόλεμος στην Ουκρανία, απέρριψε ειρηνευτικό σχέδιο που είχε προτείνει σύμβουλός του – πηγές Reuters