Ημερίδα στα Ιωάννινα για τη «Φέτα». – «Οι εμπορικές συμφωνίες CETA και Ν. Αφρικής για τη Φέτα »

Η  Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων,  τον Όμιλο Φίλων Φέτας, την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, τον Γενικό Αγροτικό  Συνεταιρισμό  Ιωαννίνων «ΕΝΩΣΗ αγροτών» & την Ένωση Νέων Αγροτών Ιωαννίνων , και την ΠΕΔ Ηπείρου, διοργανώνει μια ημερίδα στα Ιωάννινα, με θέμα :

«Οι εμπορικές συμφωνίες CETA και Ν. Αφρικής για τη Φέτα».

Από την Ειρήνη Αιμονιώτη

 Στις 17 Μαρτίου ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ., θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο du Lac ομιλία για τους κινδύνους που διατρέχει το εθνικό μας προϊόν, η ΠΟΠ ΦΕΤΑ μας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι επεμβάσεις πολιτικών προσώπων φορέων κλπ. Τέλος θα ακολουθήσουν οι ερωτήσεις  δημοσιογράφων, που θα έχουν παραβρεθεί από όλη την Ελλάδα, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11:00 π.μ. Χαιρετισμοί

  • Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης
  • Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας
  • Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Μήτσης
  • Πρόεδρος Δ.Σ. «ΕΝΩΣΗ αγροτών» κ. Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης

11:30 π.μ. Ομιλίες

  •  « Εθνική υποχρέωση η διασφάλιση της ταυτότητας της Φέτας » Εμμανουήλ Ανυφαντάκης– Ομότιμος καθηγητής του Γεωπονικού

Πανεπιστημίου Αθηνών & τέως Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος

  • « Οι δικαιολογίες του ξεπουλήματος της Φέτας με τις Συνθήκες της ΕΕ»  Χρήστος Αποστολόπουλος – Πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ –  Σύνδεσμος Ελληνικών   Βιομηχανιών Γαλ/κων Προϊόντων
  • «Ο ρόλος της ΦΕΤΑΣ στη βιωσιμότητα της Ελληνικής Αιγοπροβατοτροφίας»  Γεώργιος Ζέρβας– Πρόεδρος της ΕΖΕ καθηγητής και τέως πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

      Συντονισμός συζήτησης : Ειρήνη  Αιμονιώτη – Δημοσιογράφος ΕΣΕΤ

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Αιμονιώτη Ειρήνη -δημοσιογράφο ΕΣΕΤ -στο 6949982514 και στο eiriniaimonioti@gmail.com