Ημερίδα με θέμα: «Βέλτιστες πρακτικές και νέες μέθοδοι ανάπτυξης της οστρακοκαλλιέργειας στη Βόρεια Ελλάδα»

Ημερίδα με θέμα: «Βέλτιστες πρακτικές και νέες μέθοδοι ανάπτυξης της οστρακοκαλλιέργειας στη Βόρεια Ελλάδα» διοργανώνεται την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μαλγάρων

 

O Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Δρ. Ιωάννης Σάββας σας προσκαλεί στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Βέλτιστες πρακτικές και νέες μέθοδοι ανάπτυξης της οστρακοκαλλιέργειας στη Βόρεια Ελλάδα», που διοργανώνει ο φορέας την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 09:30 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μαλγάρων – Δήμου Δέλτα.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων μερών στα θέματα της οστρακοκαλιέργειας. Επιστημονικοί φορείς θα ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες με τους συλλόγους καλλιεργητών, Υπηρεσιακοί παράγοντες θα συνομιλήσουν με πολιτικούς και αιρετούς, προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα και κυρίως να προταθούν λύσεις.

Απώτερος στόχος η ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων θα είναι εξαιρετικά σημαντική για την επιτυχή έκβαση της ημερίδας.

Συνημμένα: Πρόγραμμα Ημερίδας

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Γερουλάνος: «9 προτάσεις και 4 νέες τροπολογίες του ΠΑΣΟΚ για διέξοδο στο ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια»
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήριο μήνυμα ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού