Ημερίδα με θέμα την παιδική κακοποίηση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ημερίδα με θέμα την παιδική κακοποίηση διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στις 9.00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη – Νέο Συνεδριακό Κέντρο ΠΚΜ).

Την πρωτοβουλία για την οργάνωση της ημερίδας ανέλαβαν η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας, στο πλαίσιο του θεσμού του κοινωνικού συμβούλου.

«Η Αντιπεριφέρεια Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς στηρίζει τις πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη συνεργασία, την ανταλλαγή καλών πρακτικών, την αφύπνιση και την ενεργοποίηση της κοινωνίας σχετικά με την αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης. Με τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αναλαμβάνουμε πολιτικές, υπεύθυνα και συντονισμένα, έχοντας ως κεντρικό στόχο το συμφέρον και την προστασία του παιδιού», αναφέρει σε σχετική δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα – Μαρία Δερμεντζοπούλου.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος: Πανηγυρικός Εσπερινός Οσίου Ιωάννου του Ρώσου στην Ι.Μ. Αγίων Νηπίων
Επόμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ημαθίας