Η Ημαθιώτισσα Ελένη Δόμανου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο σε Αλεξάνδρεια και Βέροια.

Με δύο παρουσιάσεις μια στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και μια στη Δημόσια Κεντρική βιβλιοθήκη της Βέροιας ξεκινά η πορεία του νέου μυθιστορήματος της Ελένης Δόμανου “Αγγίζοντας το αύριο”, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πνοή.

domanou2Συγκεκριμένα την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ώρα 5.30 στο Cafe Bar Σταθμός (στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αλεξάνδρειας) και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, ώρα

5.30 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας (Έλλης 8).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Αλέκος Χατζηκώστας, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Αλέξανδρος Ακριτίδης, Συγγραφέας – Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης

Βιογραφικό

Η Ελένη Δόμανου γεννήθηκε στα Ριζώματα Ημαθίας, ένα χωριό στα πανέμορφα Πιέρια Όρη. Κατοικεί στη Βέροια κι έχει τρία παιδιά. Πρώτη συγγραφική της απόπειρα ήταν το μυθιστόρημα «Τόσα λίγα για πολύ καιρό» από τις εκδόσεις iWrite. Το «Αγγίζοντας το αύριο» είναι το δεύτερο βιβλίο της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Οπισθόφυλλο του βιβλίου

Η Μαρίνα είναι μια πενηντάχρονη κυρία που ζει μόνη της αφού ο άντρας της σκοτώθηκε σε ατύχημα πριν από πολλά χρόνια και οι γιοι της ζουν και εργάζονται μακριά από την πόλη της. Η ζωή της αλλάζει ριζικά όταν δίπλα της μετακομίζει η Ιωάννα με τον μικρό της γιο, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Αφοσιώνεται στη φροντίδα του μικρού και αισθάνεται χρήσιμη έπειτα από πολύ καιρό. Όμως το παρελθόν δεν έχει τελειώσει μαζί της. Της χτυπάει την πόρτα φέρνοντας ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα μαντάτα. Θα καταφέρει να νικήσει τις σκιές και να βγει ξανά στο φως; «Αγγίζοντας το αύριο». Ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα και τις δεύτερες ευκαιρίες.

domanou4

Προηγούμενο άρθροΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ : “Η χώρα δεν αντέχει άλλους αυτοσχεδιασμούς, δεν αντέχει νέα μέτρα. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή”
Επόμενο άρθροΟρίζεται ανώτατο όριο ατομικής μηνιαίας σύνταξης, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπ. Κοινωνικής Ασφάλισης