Ημαθίωνας: Την 4η θέση κατέλαβε ο Αποστολίδης στην Κωστάντζα

Εκτός βάθρου έμεινε ο αθλητής του συλλόγου μας Άγγελος Αποστολίδης, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο Κ20 που φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Κωστάντζα.

 

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Κ17 του 2021 και φετινός πρωταθλητής Ευρώπης αν και έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου, με το πλασάρισμά του στον μικρό τελικό της κατηγορίας των 90 κιλών, δεν τα κατάφερε. Η ξαφνική γαστρεντερίτιδα που των ταλαιπώρησε τρεις εβδομάδες πριν την διεξαγωγή της διοργάνωσης τελικά του στοίχησε, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την ποιότητα και αξία των αντιπάλων του καθώς το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό.

Όμως αυτά έχει ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο αθλητισμός υψηλού επιπέδου, η προσπάθεια δεν σταματά εδώ ευχόμαστε καλή δύναμη και υπομονή στην συνεχή προσπάθεια του αθλητή για διάκριση.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ, Α., & ΣΙΑ Ε.Ε. για την αρωγή της στην κάλυψη μέρους των εξόδων του αθλητή.

 

Προηγούμενο άρθροΔιεθνής Επιτροπή Όζοντος, δηλώσεις ενόψει της 36ης επετείου από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ
Επόμενο άρθροΥπΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης: Κάποιοι παίζουν παιχνίδια αισχροκέρδειας στην πλάτη των καταναλωτών