Ιλχάν Αχμέτ για τη δήλωση Χ. Αθανασίου: “Μετά την υπόθεση του προέδρου του Κινήματός μας Νίκου Ανδρουλάκη, βρισκόμαστε προ ενός νέου θεσμικού ολισθήματος”

Ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ μετά από τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Βουλής , Χαράλαμπου Αθανασίου στο κανάλι της Βουλής, περί της σκοπιμότητας παρακολούθησης μουσουλμάνων βουλευτών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Καταδικάζω απερίφραστα την δημόσια τοποθέτηση-δήλωση του αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου που αναβιώνει την θεωρία του εσωτερικού εχθρού στο πρόσωπο ετερόδοξων και δη μουσουλμάνων βουλευτών. Η δήλωση αυτή, πέρα από το πνεύμα μισαλλοδοξίας που κομίζει στα δημόσια ήθη, καθιστά τον βουλευτή της Μειονότητας ύποπτο τέλεσης πράξεων εθνικής μειοδοσίας και για τον λόγο αυτό άξιο παρακολούθησης. Το πολιτικό σύστημα της Χώρας μας και η Βουλή οφείλει να προασπίζει τις συνταγματικές ελευθερίες των πολιτών και να μην διαχωρίζει τους ίδιους τους βουλευτές ανάλογα με τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Μετά την υπόθεση του προέδρου του Κινήματος μας Νίκου Ανδρουλάκη, βρισκόμαστε προ ενός νέου θεσμικού ολισθήματος.

Προηγούμενο άρθροΝέα Δημοκρατία για Τέλλογλου: “Οφείλει να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στον Εισαγγελέα για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του κ. Μητσοτάκη”
Επόμενο άρθρο2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΓΩΝ 20-21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022