Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: Εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα “Η σκλήρυνση κατά πλάκας για τον μη νευρολόγο”

Αύριο Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 7 μμ, ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας (ΙΣΗ) διοργανώνει  στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα:

Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ. Το ταξίδι του ασθενούς από τα συμπτώματα στη διάγνωση και θεραπεία”. με καλεσμένο ομιλητή τον Βεροιώτη καθηγητή Νευρολογίας του ΑΠΘ κ. Νικόλαο Γρηγοριάδη και τη συμμετοχή Νευρολόγων του ΙΣΗ.

Σκοπός της συνάντησης είναι η έγκαιρη διάγνωση και παραπομπή σε νευρολόγο του ασθενούς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε οικογενειακούς ιατρούς, παθολόγους, ψυχιάτρους, οφθαλμίατρους, ορθοπεδικούς, ουρολόγους και ιατρούς διαφόρων άλλων ειδικοτήτων στους οποίους μπορεί να απευθυνθεί αρχικά ο ασθενής με  σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αν και η συνάντηση αφορά τους ιατρούς, μπορεί να προσέλθει και το κοινό για ενδεχόμενες ερωτήσεις προς τον κ. καθηγητή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα τιμηθεί ο καθηγητής κ. Γρηγοριάδης για την προσφορά του στην Νευρολογία γενικότερα αλλά και στην διάγνωση και θεραπεία της σκλήρυνσης κατα πλάκας ειδικότερα στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας (Πλατεία Ρακτιβάν 1, Βέροια, πλατεία Ωρολογίου, 3ος όροφος, στον ίδιο όροφο με τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας).

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας

Πρόδρομος Ισαακίδης

Προηγούμενο άρθροΕισαγωγική Τοποθέτηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη
Επόμενο άρθροΑυγενάκης – Fesneau Κοινά βήματα Ελλάδας – Γαλλίας με στόχο την αναθεώρηση της ΚΑΠ ΥπΑΑΤ στη Διεθνή Διάσκεψη