Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: Εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα αποφάσεις περί του τέλους της ζωής

ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας (ΙΣΗ) διοργανώνει την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 στις 7:00 μμ. εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Συζητώντας τις ηθικές, ιατρικές και τεχνολογικές προκλήσεις

Καλεσμένος ομιλητής είναι ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΤΑΜΗΣ, Εντατικολόγος τ. Διευθυντής ΜΕΘ και μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.

Η διαχείριση των αποφάσεων στο τέλος της ζωής είναι ένα από τα πιο κρίσιμα και ευαίσθητα κοινωνικά και ιατρικά ζητήματα. Αυτή η συνάντηση θα εξετάσει τις ηθικές, ιατρικές και τεχνολογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας και το κοινό και θα προσφέρει μια πλατφόρμα για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Το θέμα αφορά το κοινό και όλους τους επαγγελματίες υγείας.

Ο κ. Ματάμης έχει πολυετή εμπειρία με ασθενείς τελικού σταδίου και με ασθενείς βαρέως νοσούντες. Το θέμα είναι πολύ επίκαιρο ιδιαίτερα σήμερα που η τεχνολογία μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια της ζωής αλλά όχι αναγκαστικά και την ποιότητα της ζωής.

Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε ενεργά και να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας!

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας (Πλατεία Ρακτιβάν 1, Βέροια, πλατεία Ωρολογίου, 3ος όροφος, στον ίδιο όροφο με τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, πάνω από το εστιατόριο “Μενού”).

αποφτελζωης

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΙΣΗ
Πρόδρομος Ισαακίδης
Χειρουργός

Ο Συντονιστής Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης ΙΣΗ
Αντώνιος Λιόλιος
Παθολόγος – Εντατικολόγος

Προηγούμενο άρθροΜε λαμπρότητα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας και απονεμήθηκαν τα βραβεία ΑΙΟΛΟΣ
Επόμενο άρθροΔιήμερο συμμετοχής του «Έρασμου» σε δράσεις ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΜΕΘΩΝΗ