Η Βεργίνα Τηλεόραση βράβευσε τους θρύλους του ποδοσφαίρου

Εντυπωσιακή η «Βραδιά των Αστεριών» στο Βεργίνα Θέατρο

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η «Βραδιά των Αστεριών του ποδοσφαίρου 2022», που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο τηλεοπτικός σταθμός «Βεργίνα Τηλεόραση» στο Vergina Theatro. Την εκδήλωση παρακολούθησαν 450 προσκεκλημένοι, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, δημοσιογράφοι, αλλά και η μικτή ομάδα της ΕΠΣΜ, με τους αυριανούς άσους του ποδοσφαίρου. Βραβεύτηκαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως οι Γιώργος Κούδας, Βασίλης Χατζηπαναγής, Ντίνος Κούης, Βασίλης Δημητριάδης, Κώστας Φραντζέσκος, Άγγελος Χαριστέας, ο προπονητής και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Πάμπλο Γκαρσία, ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης και τρεις ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές-μαθητές, οι οποίοι πέρασαν στο Πανεπιστήμιο με υψηλότατους βαθμούς. Μήνυμα απέστειλε ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος βρισκόταν στο εξωτερικό, σε προγραμματισμένο ταξίδι προώθησης των δράσεων της ΠΚΜ.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι οι πρώην άσοι του ποδοσφαίρου υπέγραψαν σε μπάλα, η οποία θα βγει σε δημοπρασία από το Charity Idols από την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και τα έσοδα θα δοθούν σε παιδικό ίδρυμα της πατρίδας μας. Παρόντες στην αίθουσα ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ο πρόεδρος της Superleague 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, εκπρόσωποι των Δ.Σ. των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, μέλη διοικήσεων όλων των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Μάνος Σταραμόπουλος, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ και μέλη των συλλόγων βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Ηρακλή, των προπονητών, των διαιτητών, των παρατηρητών, της ΕΠΣΜ, όπως και πλήθος κόσμου. Η επιτυχία ήταν τεράστια και ο στόχος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της «Βεργίνα Τηλεόρασης» είναι να γίνει θεσμός η «Βραδιά των Αστεριών του ποδοσφαίρου», την οποία παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Νίκος Πετρουλάκης και Γιώργος Τραπεζανίδης.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/UGBOmVcGmiY

Προηγούμενο άρθροND Podcast «Το είπατε. Το κάνατε;» Καλεσμένος στο Podcast της Νέας Δημοκρατίας ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος
Επόμενο άρθροΤουρκία: Η Άγκυρα χαιρετίζει το τελικό κείμενο του αμυντικού προϋπολογισμού των ΗΠΑ