Η τεστοστερόνη του Καψώχα – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Λέμε συχνά ότι η δημοτικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του ίδιου του πρωθυπουργού έχουν εκτοξευθεί σε πρωτοφανή ύψη, ειδικά μετά τους χειρισμούς στις υποθέσεις του Έβρου και της πανδημίας. Κι ήρθε προχθές κι επισήμως η δημοσκόπηση της Opinion (πέραν αυτών που διενεργούν τα κόμματα) να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό, αφού το 85% της κοινωνίας δηλώνει ικανοποιημένο με τους χειρισμούς του!  

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Η έρευνα δείχνει ότι το 90%  της κοινωνίας συμφωνεί με το κλείσιμο των εκκλησιών ενώ αποτυπώνει επίσης τη διαφορά της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ που εντοπίζεται στις 20 μονάδες (40% έναντι 20% στην πρόθεση ψήφου, αλλά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Αλέξη Τσίπρα που ξεπερνά τις 30 ποσοστιαίες μονάδες (51,0% -20%) σε ότι αφορά την καταλληλότητα για πρωθυπουργός.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα επιδοκιμασίας των χειρισμών Μητσοτάκη στον διεθνή Τύπο ενώ ο  Γάλλος πρέσβης στην Αθήνα Πατρίκ Μεζονάβ εξέφρασε το θαυμασμό του για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η ελληνική κυβέρνηση.

Αυτά, σε συνδυασμό προφανώς με τις μετρήσεις που κάνουν στην Κουμουνδούρου έχουν δημιουργήσει ασφυκτική πίεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Προχθές συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία και με το τέλος της άρχισαν να παίζουν οι ντουντούκες και η κλασική κασέτα της Αριστεράς που ουδέποτε «οσμίστηκε» τι συμβαίνει ακριβώς στην κοινωνία. « Να γίνουν προσλήψεις, ν’ αυξηθούν οι ΜΕΘ»…  Κλασική λαϊκίστικη προσέγγιση αφού η κυβέρνηση παλεύει, εκτός όλων των άλλων  και με τα ερείπια που άφησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Όσο για την Οικονομία; Κατέβηκε από τα ράφια το …πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ζητούνται οριζόντια μέτρα (τι κουταμάρα κι αυτή ως φράση) και περισυλλογή των καρπών από τα λεφτόδεντρα!

Μαζί μ’ αυτά, κορυφώνεται η ρητορική του μίσους. Οι απειλές τύπου εμφυλίου πολέμου. «Θα λογαριαστούμε μετά»!!! Απειλές εν μέσω θανάτων και ορυμαγδού! Συνθήματα από το 2015, σαν να μη πέρασε μια μέρα! Εμετική χυδαιότητα επιπέδου χαμαιτυπείου που ο τσίπρας την παρακολουθεί ατάραχος, ίσως και χαμογελώντας. Μέχρι κι ο δημοσιογράφος Καψώχας (άλλωστε δεξί χέρι του Γιάννου Παπαντωνίου κι εν συνεχεία παρουσιαστής με την Κατερίνα Ακριβοπούλου της πιο προπαγανδιστικής εκπομπής που υπήρξε ποτέ στην κρατική τηλεόραση), βγήκε και μας προειδοποίησε ότι … «ας τελειώσει ο εφιάλτης κι όταν γυρίσω θα τους γαμ@σω»!!!

Ποιος; Ο Καψώχας!  Που με το… ηθικόμετρο της Αριστεράς μοιράζει … τεστοστερόνη!!!

Μιλάμε για τον απόλυτο εκτσογλανισμό! Μιλάμε για τον άνθρωπο που φώναζε από τη κρατική τηλεόραση ότι ο Μητσοτάκης είναι ακροδεξιός και φασίστας! Ούτε τότε τον σχόλασαν, ούτε τώρα τον μαζεύουν. Βλέπετε ο Πολακισμός έχει κάνει σχολή… Κι αυτός ο λόγος εκφράζει τον Αλέξη τσίπρα, αφού κάνει ότι δεν ακούει. Συστηματικά, μάλιστα!

Προσέξτε: Ο Αλέξης τσίπρας, οι υπουργοί και τα στελέχη του όσες φορές αναμετρήθηκαν με σοβαρά προβλήματα, τα έκαναν θάλασσα. Είναι τεράστιος ο κατάλογος με τις γκάφες και τις ανικανότητες που –εκτός των Οικονομικών δεδομένων- μας έκαναν να θρηνούμε εκατοντάδες συνανθρώπους μας.

Συνεπώς, με λογική καφενείου και τσιπουράδικου από τα βάθη του πολιτικού λουμπεναριού, δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι ο Μητσοτάκης τους αφήνει τη σκόνη του κι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, εν μέσω μιας εθνικής και μιας υγειονομικής κρίσης.

Σαχλαμαρόμαγκες σε ρόλο μελλοντικών επιβητόρων μας!  Αλλά ακόμη κι έτσι, όταν κοπάσει η οργή,  σκορπούν γέλιο…