Η Νάουσα μπαίνει δυναμικά στο χάρτη του Beach Handball!

Η Νάουσα μπαίνει δυναμικά στο χάρτη του Beach Handball!

 

Θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών.

Μπορεί στη Νάουσα παραλίες να μην έχουμε, αυτό ωστόσο δεν εμποδίζει, όπως φαίνεται, τους ανθρώπους του “Ζαφειράκη” να διοργανώσουν ένα τουρνουά χάντμπολ… που θα παίζεται στην άμμο! Ύστερα από προσπάθειες και πολλή σκέψη το τριήμερο 16-18 Ιουνίου 2023 θα φιλοξενηθεί στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, το πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών στο άθλημα του Beach Handball.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο “Ζαφειράκης” με τον Δήμο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας και το αναψυκτήριο “Alsos”, ενώ το τουρνουά εντάχθηκε και στο επίσημο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος που θα στηρίξει και υλικά την διοργάνωση, με την πανελλήνια επιτροπή του beach handball να δηλώνει μεγάλη ικανοποίηση για το “ντεμπούτο” της Νάουσας στις διοργανώσεις της παράκτιας χειροσφαίρισης.

gre cze fedfc9cc

Κάτω από τη σκιά των αιωνόβιων πλατανιών και δίπλα από τη δροσιά του ποταμού Αράπιτσα, που διασχίζει το άλσος του Αγίου Νικολάου, στο χώρο του αναψυκτηρίου αναμένεται να διαμορφωθεί ένα γήπεδο χάντμπολ για το οποίο απαιτούνται 300 τόνοι ψιλής άμμου και στο οποίο θα φιλοξενηθούν και όλοι οι επίσημοι αγώνες του τουρνουά. Ήδη η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή, από ομάδες που θα έρθουν στη Νάουσα από κάθε άκρη της χώρας, είναι ιδιαίτερα μεγάλη και από κάθε άποψη, αποτελεί στοίχημα για τους διοργανωτές η καθιέρωση του τουρνουά σε θεσμό.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Προηγούμενο άρθροΠώς οι ψυχικά υγιείς κοινότητες μπορούν να μας κάνουν να ευημερήσουμε
Επόμενο άρθροΔιεύρυνση αναγγελίας του ΕΛΓΑ που περιλαμβάνει ζημιές από βροχόπτωση σε καλλιέργειες που βρίσκονται σε Δημ. Κοινότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας (και σε βαμβάκια)