Η Metron στους “Greek Business Champion” της Δεκαετίας

Metron | Οι «Χρυσοί» Ανελκυστήρες  της Ελληνικής Οικονομίας 2010-2020

Η Metron είναι η μοναδική βιομηχανία κατασκευής ανελκυστήρων που απέσπασε το βραβείο “GREEK BUSINESS CHAMPION” για τις εξαιρετικές οικονομικές επιδόσεις της στα βραβεία ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ για τη Δεκαετία 2010-2020 που διοργανώθηκαν από τη Business Direction Network υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η βράβευση της Metron πραγματοποιήθηκε έπειτα από αξιολόγηση των οικονομικών δεικτών της και αφορούσε στην κατηγορία των επιχειρήσεων που αύξησαν, ταυτόχρονα, πάνω από 50% τον κύκλο εργασιών (πωλήσεις) και τα κέρδη προ φόρων, συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.

Ξεπερνώντας τις προκλήσεις του δύσκολου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, η Metron κατόρθωσε την τελευταία δεκαετία να αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα έχει το προνόμιο να βρίσκεται ανάμεσα στους ισχυρούς της ελληνικής οικονομίας, ως μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής ανελκυστήρων με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.

Με αφετηρία ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια ανελκυστήρων στην Ευρώπη, άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η Metron κατάφερε να τριπλασιάσει τον ετήσιο κύκλο εργασιών της, να ολοκληρώσει μια σειρά επενδύσεων και να παρουσιάζει διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης ετησίως. Οι εξαγωγές της πλέον αντιπροσωπεύουν το 90% των ετήσιων πωλήσεων με ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων ανελκυστήρων για κάθε τύπο χρήσης.

Όπως δήλωσε ο κ Σάνδρος, CEO της Metron, “Η διάκριση GREEK BUSINESS CHAMPION είναι ιδιαίτερη τιμή για τη Metron. Είμαστε περήφανοι που παράγουμε αξία με έμφαση στην αξιοπιστία, στην ποιότητα και στην εξωστρέφεια και σήμερα βρισκόμαστε ανάμεσα στις άριστες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Εν μέσω κρίσης, ακολουθήσαμε θετική πορεία με τη συμβολή των ανθρώπων μας, αλλά και των συνεργατών που μας εμπιστεύτηκαν. Η διάκριση αυτή είναι η επιβράβευση για τη στρατηγική που ακολουθήσαμε με αφοσίωση, συνέπεια και αποφασιστικότητα ενώ παράλληλα αποτελεί δέσμευση και πρόκληση για ακόμα περισσότερες επιτυχίες”.

Λίγα λόγια για τη Metron

H Metron είναι μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής ανελκυστήρων με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της, το απαράμιλλο design και την αισθητική τους αλλά και την κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης των συνεργατών της.

Μάθετε περισσότερα στο www.metronsa.eu

Προηγούμενο άρθροΜε τον Γερμανό Υφυπουργό Οικονομικών Νόρμπερτ Μπάρτλε συναντήθηκε ο Σταύρος Καλαφάτης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Νικ. Αναστασιάδη στο Μέγαρο Μαξίμου