Η “Μελισσάνθη” συμμετέχει στο 11ο Φεστιβάλ Νεανικών Χορωδιών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η «ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Παιδική-Νεανική Χορωδία “Μελισσάνθη” του Δήμου Αλεξάνδρειας, θα συμμετάσχει στο «11ο Φεστιβάλ Νεανικών Χορωδιών – THE FESTIVAL GOES TO MOVIES» που πραγματοποιείται 8-14 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με διοργανωτές τον Ο.Μ.Μ.Θ. και το Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Β.Ε.

Η “Μελισσάνθη” θα τραγουδήσει τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 7 μμ, στην «Αίθουσα Φίλων της Μουσικής Β.Ε.» όπου θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα σύγχρονης μουσικής.

Η πρόσκληση προς τη χορωδία μας αποτελεί μεγάλη τιμή, καθώς επιλέχτηκε ανάμεσα σε πολλές σημαντικές χορωδίες και είναι η μοναδική Δημοτική Χορωδία που εμφανίζεται στην έναρξη του Φεστιβάλ. Η “Μελισσάνθη” συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Μεγάρου ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια!

Το ίδιο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στην ετήσια Συνάντηση Χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας.

11 Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών

Η Αντιδήμαρχος

Ελένη Λαφαζάνη

Προηγούμενο άρθροΣεισμός στην Ταϊβάν: Εννέα νεκροί, 821 τραυματίες, 50 αγνοούμενοι από τον ισχυρότερο σεισμό που καταγράφεται στην περιοχή την τελευταία 25ετία
Επόμενο άρθροΕπέκταση δικτύου διανομής φυσικού αερίου στη Βέροια