Η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α.

Την Παρασκευή 23/7/2021  στην αυλή του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή μας! Η αυλή μας  φιλοξένησε πισίνες, νερόφουσκες, νεροπίστολα, ψαράκια, απόχες, πολύ πολύ νερό και φυσικά πολλή χαρά και αστείρευτη διάθεση από μικρούς και μεγάλους!!!

   Τα παιδιά ζήτησαν μπουγέλο πάρτυ και δεν μπορούσαμε να τους το αρνηθούμε, καθώς και ο καιρός ήταν σύμμαχός μας! Η αυλή γέμισε χρώματα, χαρούμενες φωνές και σπαρταριστά γέλια! Μικροί και μεγάλοι, εκπαιδευτές και παιδιά γίνανε μια μεγάλη χαρούμενη παρέα και επιδόθηκαν σε νεροπόλεμο, σε ψάρεμα και οι πιο θαρραλέοι σε βουτιές στην πισίνα!

   Στο τέλος, μετά από πολύ παιχνίδι τα παιδιά περίμενε ένας μπουφές με λαχταριστά σουβλάκια, σουφλέ, παγωτά, γρανίτες και δροσίστηκαν με χυμούς και αναψυκτικά.

Το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του συλλόγου  Μ.Α.μ.Α κλείνει δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχίζουμε δυναμικά και με όραμα για τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους.

Οι  ωφελούμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ  ΑΜΕΑ  Μ.Α.μ.Α. εύχονται σε όλους σας  ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Προηγούμενο άρθροΘανάσης Γικόνογλου: Να μην αδικηθούν όσοι πραγματικά υπέστησαν ολική καταστροφή στις καλλιέργειές τους
Επόμενο άρθροΜε ευλάβεια οι πιστοί στο Πανηγυρίζον Ιερό Μετόχιο του Αγίου Παντελήμονα Κοκκιναρά Πεντέλης