Η ισλαμοποίηση της Ελλάδος – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Τα διεθνή κέντρα εξουσίας σε συνεργασία με ντόπιους παράγοντες προχωρούν απερίσπαστα στην αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας μας.

Σκοπός τους είναι η δημιουργία μιας πολυεθνικής και πολυθρησκευτικής Ελλάδος, που οι δεσμοί μεταξύ των κατοίκων της να είναι εξαιρετικά χαλαροί και η όποια εθνική συνείδηση σχεδόν ανύπαρκτη. Για το λόγο αυτό τις τελευταίες δεκαετίες γίνεται μια συνεχή και οργανωμένη προσπάθεια διακωμώδησης των αξιών πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η ύπαρξη και διατήρηση του Ελληνικού Έθνους.

Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

   Η πατρίδα, η σημαία, ο θεσμός της οικογένειας, η εκκλησία και ο κλήρος, η έννοια του έθνους καταπολεμήθηκαν όσο τίποτε άλλο. Κύριοι εκπρόσωποι αυτού του αγώνα, κατά των διαχρονικών αξιών του Ελληνισμού, ήταν εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι και προπαντός πανεπιστημιακοί «δάσκαλοι». Η παιδεία σε όλες τις βαθμίδες της αποτέλεσε την κύρια στόχευση των κάθε λογής υπονομευτών της πατρίδος μας. Οι κυρίαρχες ιδέες που έπρεπε να καλλιεργηθούν στους νέους ήταν ο διεθνισμός, τα ανοικτά σύνορα, η αποδοχή των ξένων χωρίς περιορισμούς, ο ενστερνισμός των αξιών και αντιλήψεων άλλων πολιτισμών και θρησκειών.

            Σε πρώτη φάση ήταν η αμφισβήτηση των δικών μας αξιών, σε δεύτερη η άρνησή τους και σε τρίτο η αποδοχή αξιών και αρχών ξένων προς εμάς. Για την αυτοκατάργησή μας και την μετατροπή μας σε πειθήνια εργαλεία του διεθνισμού ξοδεύτηκαν τεράστια χρηματικά ποσά για την εξαγορά συνειδήσεων, εκπονήθηκαν εκατοντάδες μελέτες και γράφηκαν χιλιάδες άρθρα. Επιδίωξη ήταν η αποδοχή από τον ελληνικό λαό της αλλοίωσής του. Δεν θα έπρεπε  κανείς να αντισταθεί ή να έχει αντίθετη άποψη στην σχεδιασμένη και οργανωμένη επέλαση των εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών. Οι Έλληνες θα έπρεπε να δεχθούν τη νέα κατάσταση ως ένα φυσιολογικό φαινόμενο για το καλό της «ανθρωπότητας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

            Στο πλαίσιο αυτό η πατρίδα μας δέχεται από το 1990 συνεχή κύματα μεταναστών, τα οποία τα τελευταία χρόνια, έχουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Η στατιστική υπηρεσία δεν διαθέτη ακριβή στοιχεία μια και η απογραφή του 2011 έχει μεγάλες ανακρίβειες ως προς τους μετανάστες, ενώ τα στοιχεία μετά το 2011 είναι αποσπασματικά και ανακριβή. Δεν γνωρίζουμε πόσους ακριβώς έχουμε στη χώρα μας. Μερικοί φορείς τους ανεβάζουν σε 1 εκατομμύριο και άλλοι σε 2 ή και περισσότερους.  Είναι έκδηλη η προσπάθεια των επισήμων κρατικών φορέων να μειώσουν τον αριθμό τους για να καθησυχάζουν την κοινή γνώμη. Οι σοβαρότερες εκτιμήσεις θεωρούν ότι οι μετανάστες στην χώρα μας πλησιάζουν το 25% του πληθυσμού (εγγεγραμμένοι, με άδεια εργασίας, αδήλωτοι, πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο κλπ). Εάν σε αυτούς προσθέσουμε τα περίπου 2 εκατομμύρια προσφύγων-μεταναστών που, όπως δείχνουν τα φαινόμενα, θα έλθουν στη χώρα μας τα αμέσως προσεχή χρόνια, τότε θα δημιουργηθεί μια ενεργή μάζα 3-4 εκατομμυρίων ή και περισσοτέρων. Τα αποτελέσματα μιας τέτοιας κλίμακας πληθυσμιακής διαφοροποίησης θα είναι τεράστια και σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστούν.

            Σήμερα οι μετανάστες στη χώρα μας χωρίζονται σε 3 μεγάλες κατηγορίες:

            α. Βαλκάνιους (Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι κλπ)

            β. Καυκάσιοι (Τσετσένοι, Γεωργιανοί κλπ)

            γ. Ασιάτες και Αφρικανοί (Αφγανιστάν, Συρία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Ιράκ, υποσαχάριο Αφρική κλπ)

            Από τις 3 αυτές ομάδες, οι πρώτες δύο παρουσιάζουν αριθμητική σταθερότητα έως μικρή μείωση (πολλοί Αλβανοί έφυγαν λόγω της οικονομικής κρίσης), ενώ η τρίτη δραματική και ανεξέλεγκτη άνοδο. Το κοινό σημείο και των 3 κατηγοριών είναι το μίσος τους για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία (με εξαίρεση τους αδιάφορους ορθόδοξους Βαλκάνιους). Αρκετά μέλη τους δημιουργούν εγκληματικές οργανώσεις και έχουν σχέση με τρομοκρατικές ομάδες. Η παραβατικότητα και η κάθε λογής παράνομη δραστηριότητα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαλιναγωγηθεί.

            Παρά την εκρηκτική σημερινή κατάσταση, η ελληνική πολιτεία δεν φαίνεται πρόθυμη να λάβει δραστικά μέτρα και έχει ουσιαστικά αναθέσει τον χειρισμό του θέματος στις ΜΚΟ που αλωνίζουν. Μέχρι τώρα δραστηριοποιούνται περί τις 40 ΜΚΟ που σκοπό έχουν την απρόσκοπτη είσοδο των μεταναστών στην Ελλάδα και τη σταδιακή ένταξή τους στο κοινωνικό ιστό. Για την επίτευξη του σκοπού τους λαμβάνουν σημαντικότατες χρηματοδοτήσεις από διάφορους φορείς και ιδρύματα (ΟΗΕ, ΕΕ, Τζώρζ Σόρος κλπ). Οι κύριοι τομείς δραστηριοποιήσεώς τους είναι οι παρακάτω:

            α. Η παροχή στέγης. Οι ΜΚΟ ενοικιάζουν και αγοράζουν μικρά κυρίως διαμερίσματα τα οποία διαθέτουν στους μετανάστες. Τα σπίτια επιθυμούν να βρίσκονται σε μικρή απόσταση για τη δημιουργία μουσουλμανικών συνοικιών «μαχαλάδων» σε κάθε πόλη. Ταυτόχρονα με τη διάθεση χρηματικών ποσών στους ντόπιους ιδιοκτήτες, που μαστίζονται από την οικονομική κρίση και την ανεργία, επιδιώκεται η σταδιακή αποδοχή των αλλοδαπών από τις τοπικές κοινωνίες.

            β. Χρηματοδότηση μεταναστών. Κάθε μετανάστης θα είναι καταγεγραμμένος και θα διαθέτει κάρτα τραπεζικών αναλήψεων για να λαμβάνει μηνιαίως το αναλογούν ποσό. Χαρακτηριστική η εικόνα στο Βαθύ της Σάμου, που συνάντησα το περασμένο έτος, όπου μετανάστες απολάμβαναν το καφέ τους στην παραλία και οι Έλληνες ως γκαρσόνια τους σέρβιραν. Και οι 2 κατηγορίες ελάμβαναν τα ίδια περίπου χρήματα.

             γ. Την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, την οποία έχει αναλάβει το ελληνικό κράτος. Ο Έλληνας φορολογούμενος καταβάλει τα νοσήλια και τα φάρμακα των μεταναστών. Κυριότερα ιατρικά συμβάντα που τους αφορούν είναι οι εγκυμοσύνες. Τα κέντρα φιλοξενίας έχουν μετατραπεί σε χώρους ανεξέλεγκτης αύξησης του ανθρωπίνου είδους.

            δ. Σε μελλοντικό στάδιο με χρηματοδότηση τρίτων χωρών (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ηνωμένα Εμιράτα, Τουρκία κλπ) κατασκευή τζαμιών σε κάθε ελληνική πόλη. Τα κεφάλαια θα τα διαχειριστούν πιθανόν οι ΜΚΟ ως οι πλέον κατάλληλες.

            Η Πατρίδα μας μετατρέπεται ταχύτατα σε μια μικτή χώρα, στην οποία το έγκλημα και οι εθνικιστικές, θρησκευτικές και φυλετικές εντάσεις και συγκρούσεις θα ενταθούν, λαμβανομένου υπόψη ότι οι «νεοφερμένοι» δεν επιθυμούν να αφομοιωθούν, αλλά αντίθετα να αφομοιώσουν με κάθε τρόπο τους γηγενείς. Οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι θα εγκατασταθούν μόνιμα, θα αποτελέσουν το ισχυρότερο εργαλείο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Καθοδηγούμενοι από την Άγκυρα θα μπορούν να δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα. Η Τουρκία θα επεμβαίνει στα εσωτερικά μας με πρόσχημα την προάσπιση των ανθρωπίνων και θρησκευτικών δικαιωμάτων των «διωκόμενων» μουσουλμάνων.

Το διακύβευμα για την Ελλάδα είναι τεράστιο. Θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον έλεγχο αυτής της επιδεινούμενης κατάστασης. Η ΕΕ δεν φαίνεται διατεθειμένη να συνδράμει αποφασιστικά. Οι Ευρωπαίοι επέλεξαν την μετατροπή των βορείων ελληνικών συνόρων σε σύνορα της Ευρώπης. Πολλοί θα αναρωτιούνται τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Την απάντηση την έχουν δώσει οι Βούλγαροι, στην χώρα των οποίων ελάχιστοι «τολμούν» να μεταναστεύσουν, αλλά και οι Ισπανοί, ακόμα και οι Ιταλοί. Αντίθετα η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ περί ελεύθερης διακίνησης των μεταναστών μόνο προβλήματα δημιουργεί. Δεν μας φταίει κανείς εάν εμείς έχουμε επιλέξει να αυτοκτονήσουμε. Η Τουρκία και οι άλλες χώρες επιτελούν το καθήκον τους προς τους λαούς τους, ας το κάνει και η ελληνική κυβέρνηση.

Προηγούμενο άρθροΝέο πρόγραμμα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας για νεοφυείς ομάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας, αλλά βρίσκονται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο
Επόμενο άρθροΣΕΑ Πλατάνου Ημαθίας: Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό. Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ. – βιντεο – φωτό
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.