Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Η.Π. Νάουσας συνδιοργανώνει τον Ιούνιο παρουσιάσεις λογοτεχνικών και επιστημονικών βιβλίων διακεκριμένων συγγραφέων

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Η.Π. Νάουσας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, συνδιοργανώνει  παρουσιάσεις λογοτεχνικών και επιστημονικών βιβλίων διακεκριμένων συγγραφέων, οι οποίες έχουν ως εξής:

  • Τετάρτη 7 Ιουνίου, ώρα 19:30, Πολυχώρος «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Βέτλανς)

Παρουσίαση βιβλίου της Σοφίας Βόικου «Η ερωμένη του πατέρα», σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Bookstagram» και τις εκδόσεις «Ψυχογιός». Ομιλητές θα είναι οι συγγραφείς Χριστίνα Ρούσσου και Βαγγέλης Βουραζάνης. Χαιρετισμό θα απευθύνει η κ. Θεοδώρα Μπαλτατζίδου, πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας – Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Η.Π. Νάουσας.

  • Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 19:00, Πολυχώρος «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Έρια)

Παρουσίαση βιβλίου των Συγγραφέων Έλενας Μαγιάτη-Καραμπή  και  Παντελή Χατζή «Το γλωσσάρι της Αιμοκάθαρσης. Το Γλωσσάρι αποτελεί έναν αλφαβητικό οδηγό, που έχει γραφτεί για νεφροπαθείς και στοχεύει στην ενημέρωσή τους, αλλά και στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του ευρέως κοινού. Την παρουσίαση θα συντονίσει η κ. Θεοδώρα Μπαλτατζίδου (Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Η.Π. Νάουσας), ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Κυριαζής Κόλβατζης (Ιδιοκτήτης Μ.Χ.Α Ίασις, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, μετεκπαιδευθείς στο Λονδίνο). Συμμετέχουν οι ομιλητές:

– Αγγελική Κομποχόλη (Φιλόλογος, Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάσκουσα στο Ευρωπαϊκό  Ινστιτούτο Επικοινωνίας, Συγγραφέας, Μέλος του Writers Capital Foundation).

– Ειρήνη Ντούρα Καββαδία  (Συγκριτική & Υπολογιστική Γλωσσολόγος–Λογοτέχνης, Γενική  Γραμματέας του Writers Capital Foundation) θα μιλήσει ως εκπρόσωπος των εκδόσεων Writers International Edition.

– Θεόδωρος Χήρας (Νεφρολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, Σισμανόγλειο ΓΝ Αττικής)

– Παναγιώτα Βενέτη (Νεφρολόγος, επιστημονικά υπεύθυνη Μ.Τ.Ν Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης &  συνεργάτης Μ.Χ.Α. Ίασις)

– Χαρούλα Μπέκα (Προϊσταμένη Μ.Χ.Α Ίασις)

– Γιώργος Σαρδέλης (Οικονομολόγος, Συγγραφέας, Μέλος του Writers Capital Foundation)

  • Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19:30, Πολυχώρος «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Βέτλανς)

Παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα «Και ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω», σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Bookstagram» και τις εκδόσεις «Διόπτρα». Με τον συγγραφέα συνομιλεί η Αλεξάνδρα Μαραντίδου, χημικός μηχανικός. Χαιρετισμό θα απευθύνει η κ. Θεοδώρα Μπαλτατζίδου, πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας – Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Η.Π. Νάουσας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη είσοδο για το κοινό σε όλες τις εκδηλώσεις.

Προηγούμενο άρθροΕπιτυχίες του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης και Τοξοβολίας ΑμεΑ 2023
Επόμενο άρθροΤουρκία: Με την επανεκλογή του Ερντογάν, η ώρα της αλήθειας για την τουρκική οικονομία