Η επέτειος του ΟΧΙ – Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι επίκαιρη η επέτειος του ιστορικού ΟΧΙ. Στις 28 Οκτωβρίου 1940, ο κυβερνήτης της Ελλάδος Ιωάννης Μεταξάς και σύσσωμος ο ελληνικός λαός βροντοφώναξε το μέγα ΟΧΙ στην κατάκτησή του από τους Ιταλούς. Αντιστάθηκε για να υπερασπιστεί τα αυτονόητα. Την ελευθερία του, την ανεξαρτησία και εδαφική του ακεραιότητα, τις παραδόσεις και τα ιδανικά του. Πολέμησε με αυταπάρνηση, ηρωισμό και αυτοθυσία και παρά την κατάκτησή του επιβίωσε και δοξάστηκε. Η ιστορία αμείβει τους λαούς και τα έθνη που αντιστέκονται και αγωνίζονται για τα δίκαιά τους.

Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Σκυλάκης

           Το νόημα της αντίστασης του ελληνικού λαού το 1940 πρέπει να μας διδάσκει και καθοδηγήσει για το 2019 και τα δίσεκτα έτη που ακολουθούν. Τότε όπως και τώρα η πατρίδα μας απειλείται. Τότε από μια ένοπλη εισβολή μιας φιλόδοξης και φαύλης αυτοκρατορίας, τώρα από την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων και πιθανόν εκατομμυρίων μεταναστών. Το Ισλάμ δεν είναι προ των πυλών μας, αλλά ήδη εντός αυτών. Η απειλή είναι μεγίστη και πολύ δυσκολότερο αντιμετωπίσιμη.  Όπως και τότε, εάν επιθυμούμε να επιβιώσουμε, πρέπει να μην υποκύψουμε και να αντισταθούμε. Να βροντοφωνάξουμε πάλι το δοξασμένο ΟΧΙ. Μια άρνηση υποταγής που πρέπει να έχει πολλούς αποδέκτες.

            Ας υψώσουμε τη σημαία  του ΟΧΙ στους εθνομηδενιστές, που μισούν την πατρίδα μας, όσο τίποτε άλλο και επεξεργάζονται τη διάλυση της χώρας με κάθε μέσο. Ας βροντοφωνάξουμε:

ΟΧΙ, στους θιασώτες μιας του πολυπολιτισμού, πολυθρησκευτισμού, πολυεθνισμού, που σκοπός τους είναι η εξαφάνιση του Ελληνισμού.

ΟΧΙ, στους πολιτικούς μας που εκχωρούν την εθνική κυριαρχία της χώρας μας και είναι πρόθυμοι να υπογράψουν την οποιαδήποτε συμφωνία για να είναι αρεστοί σε τρίτους.

ΟΧΙ, στις δεκάδες ΜΚΟ που λυμαίνονται τη χώρα και σκοπός τους είναι η διάλυσή μας.

ΟΧΙ, στα ανοικτά σύνορα που εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση και συνεχίζει η τωρινή.

ΟΧΙ, στη μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα και τη μετατροπή όλης της Ελλάδος σε Μόρια.

ΟΧΙ, στην μετατροπή της Ελλάδος σε χώρα δράσης των τζιχαντιστών και κάθε λογής τρομοκράτη.

ΟΧΙ, στην κατασκευή τζαμιών και την μετατροπή εκκλησιών σε τζαμιά, που θα μετατρέψουν τα χωριά μας και τις πόλεις μας σε Ισλάμ.

ΟΧΙ, στην μετάλλαξη της κοινωνίας μας σε ισλαμική.

ΟΧΙ, στη δημιουργία γκέτο και απαγορευμένων περιοχών μέσα στη χώρα μας που θα αποτελέσουν χώρους παρανομίας και ορμητήρια επιδρομών κάθε λογής εγκληματία.

ΟΧΙ, στη διάλυση του τουρισμού μας, που θα πραγματοποιηθεί σε όσες περιοχές εγκατασταθούν μετανάστες.

ΟΧΙ, στην περεταίρω διάλυση της οικονομίας μας, καθόσον οι γηγενείς Έλληνες θα πρέπει σε λίγο να πληρώνουν όλα τα έξοδα των μεταναστών, όπως περίθαλψη, εγκατάσταση, επιδόματα κλπ.

ΟΧΙ, στον πιθανότατα σχεδιαζόμενο μοίρασμα οικιών και εδαφών στους μετανάστες. Μέσω ΕΝΦΙΑ και κτηματολογίου πολλοί Έλληνες αναγκαστικά θα απολέσουν τμήμα ή και όλη τη περιουσία τους. Πιθανόν σχεδιάζετε η παραχώρησή τους σε «ακτήμονες» και «άστεγους» ισλαμιστές μετανάστες.

ΟΧΙ, στην αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης ή ακόμα και του Βουκουρεστίου, που σχεδιάζετε.

ΟΧΙ, στην περεταίρω διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, η κατάσταση των οποίων σήμερα είναι τραγική από όλες τις απόψεις (εξοπλισμοί, συντήρηση, επάνδρωση, εκπαίδευση κλπ)

ΟΧΙ, στην μετατροπή των Ενόπλων Δυνάμεων σε θεραπαινίδα των μεταναστών. Άλλη είναι η αποστολή τους. Πρόσφατα το Πολεμικό Ναυτικό αγόρασε κοντέινερ για τη στέγαση των ισλαμιστών και η Πολεμική Αεροπορία ανέλαβε την επίπλωση. Πολύ καλή επένδυση για την άμυνα της χώρας. Για να μην αδικούμε το Στρατό που έχει αναλάβει όλα τα υπόλοιπα. Ντροπή και όνειδος. Γελάει μαζί μας ο Ερντογάν και ο Ακάρ.

ΟΧΙ, σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι «τίποτα δεν ανήκει σε κανένα» και ότι «Έλληνες είναι όσοι έχουν ΑΦΜ». Απόψεις που προέρχονται είτε από καλοπληρωμένους πράκτορες, είτε από άτομα που έχουν «άλλου είδους προβλήματα». Και οι δύο κατηγορίες ένα σκοπό έχουν να διαμοιράσουν τη γη και τα κτίσματα σε μετανάστες-ισλαμιστές και να φέρουν στη χώρα το χάος.

ΟΧΙ, στη διάλυση της θρησκείας και της ορθοδοξίας, μέσω της επίσημης και ανεπίσημης αποδόμησής τους, από τα γνωστά κέντρα εξουσίας και παραεξουσίας.

ΟΧΙ, στον ψευτοανθρωπισμό, που έχει μετατραπεί σε φερετζέ του αφελληνισμού.

ΟΧΙ, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους, που δηλητηριάζουν καθημερινά τον ελληνικό λαό διασπείροντας παραποιημένες ειδήσεις και αποκρύπτοντας άλλες.

ΟΧΙ, σε ορισμένα κέντρα ημεδαπά στρατηγικών ερευνών και σε γνωστούς μαϊντανούς αναλυτές που μόνο ζημιά κάνουν στη χώρα μας προσπαθώντας να παραπλανήσουν τους Έλληνες.

ΟΧΙ, στα συνεχιζόμενα παραμύθια των δήθεν ειδικών που υποστηρίζουν ότι οι μετανάστες θα λύσουν το οικονομικό και ασφαλιστικό πρόβλημα της χώρας. Μεγαλύτερο ψεύδος και απάτη δεν υπάρχει. Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να δουλέψει. Ούτε τα σκουπίδια τους δεν μαζεύουν στα Κέντρα Φιλοξενίας, περιμένουν από τους δούλους τους, τους άπιστους χριστιανούς να το κάνουν. Μόνο δυσβάστακτο βάρος στην οικονομία θα φέρουν.

ΟΧΙ, τέλος στην αύξηση της βίας και των κάθε λογής εγκλημάτων στη χώρα μας που αναγκαστικά θα φέρει η μόνιμη εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών, που κοινό τους γνώρισμα είναι το μίσος τους σε κάθε τι ελληνικό και χριστιανικό. Είναι άνθρωποι που ήλθαν για να καταλάβουν και να προσαρτήσουν, όχι για να ενσωματωθούν και να εγκολπωθούν τις εχθρικές  για αυτούς αξίες του δυτικού κόσμου. ΟΧΙ, λοιπόν στην μετατροπή των δρόμων και των γειτονιών μας σε χώρους ανεξέλεγκτης βίας. Θα πρέπει να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι και με ασφάλεια στη χώρα μας.

Το φως και το νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940, ας φωτίζει τους «εναπομείναντες Έλληνες» για να μην χαθεί η χώρα μας και ο Ελληνισμός. Αυτή τη στιγμή κινδυνεύουμε όσο ποτέ άλλοτε στην μακρόχρονη ιστορία μας.

Προηγούμενο άρθροΑΦΙΕΡΩΜΑ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – Κωνσταντίνος Χατζηλάκος: Ένας από τους τελευταίους αεροπόρους της γενιάς του ’40
Επόμενο άρθροΗ μοναδική εμπειρία να πετάς ένα επιθετικό ελικόπτερο – Άνθρωπος και μηχανή γίνονται ένα
O αντιστράτηγος Λάζαρος Σκυλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 4 Οκτωβρίου 1961. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ευελπίδων (1979-1983) ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού και συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Σχολή Πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του όπλου του, μεταξύ των οποίων διετέλεσε διοικητής υπομονάδων και μονάδων πυροβολικού μάχης και αντιαεροπορικού πυροβολικού, αξιωματικός τακτικού ελέγχου, επιχειρήσεων και πληροφοριών. Επίσης τοποθετήθηκε σε θέσεις επιτελείων σχηματισμών, διευθυντής στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Υπηρέτησε στο ΓΕΕΦ (Κύπρο), στο Αφγανιστάν, ως αξιωματικός μελλοντικών επιχειρήσεων, και Ακόλουθος Άμυνας στην Κίνα. Αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του, την ΑΔΙΣΠΟ και την ΣΕΘΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του τμήματος Ιστορίας Χωρών Χερσονήσου του Αίμου και Τουρκολογίας, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στις Στρατηγικές Σπουδές του τμήματος του Γαλλικού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Pari 2.