ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 27-5-2023 Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (26 Μαΐου 2023) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές το πρωί, εισήλθε σε κατάστημα στη Βέροια προσποιούμενη την πελάτισσα και χωρίς να γίνει αντιληπτή αφαίρεσε από τσάντα υπαλλήλου, γυαλιά ηλίου και ένα πορτοφόλι με προσωπικά έγγραφα, χρηματικό ποσό 80 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες στη συνέχεια πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές αξίας 207,49 ευρώ. Το κλεμμένο πορτοφόλι εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς με το περιεχόμενό του, εκτός των χρημάτων και των τραπεζικών καρτών.

Εξιχνίαση κλοπών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 24 Απριλίου και 3 Μαΐου 2023 σε περιοχή της Πέλλας, διέπραξε δύο κλοπές από οχήματα, αφαιρώντας από το εσωτερικό των οχημάτων το συνολικό χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (26 Μαΐου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 5 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης Υ.Α. Κατερίνης

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (26 Μαΐου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει 120 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι δασμοί και φόροι. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

Προηγούμενο άρθρο¨Μπιζίμ Κιουτάχεια¨ παρουσίαση βιβλίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας
Επόμενο άρθροΔημήτρης Μάντζος: «Προχωράμε με πρόγραμμα, προτάσεις και αξιακή ανανέωση, για να εκφράσουμε την προοδευτική παράταξη»