ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 23-10-2023 Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου

             ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου 2023 σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητες ηρωίνης βάρους 22,25 γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επιπλέον κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι μαζί με ακόμη 3 ημεδαπούς συνεργούς τους, δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνονται 14 άτομα, στα οποία διαπιστώθηκε ότι διακίνησαν ναρκωτικές ουσίες. Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας και δύο ακόμη συνεργών της, από την οποία διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκαν τις παραπάνω ναρκωτικές ουσίες.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 αλλοδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 3η Οκτωβρίου 2023, συνεργοί τους τηλεφώνησαν σε ημεδαπή γυναίκα και με πρόσχημα ότι η κόρη της τραυματίστηκε και χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση, την έπεισαν να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, που παρέλαβε ο ένας από τους παραπάνω αλλοδαπούς και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμεναν οι άλλοι δύο συνεργοί του.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (22 Οκτωβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κέρκυρας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 16 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Προβληματισμός με τις προσφερόμενες υπηρεσίες τηλεφωνίας
Επόμενο άρθροΔ.Ε.Υ.Α Αλεξάνδρειας: Διακοπή νερού αύριο σε τμήμα της Αλεξάνδρειας