ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 13-02-2024 Ενημερωτικό Δελτίο τελευταίου 24ώρου

           ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συλλήψεις για κλοπή

· Συνελήφθη προχθές (11 Φεβρουαρίου 2024) το βράδυ στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς την προηγούμενη ημέρα διέρρηξε 2 καταστήματα στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα και αντικείμενα συνολικής αξίας 1.700 ευρώ και 2 τραπεζικές κάρτες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μία από τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, η οποία και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

· Συνελήφθησαν προχθές (11 Φεβρουαρίου 2024) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 2 ανήλικες ημεδαπές, καθώς λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από όχημα μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, μία τραπεζική κάρτα και διάφορα έγγραφα. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Εξιχνίαση κλοπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο του 2023 διέρρηξε 2 σταθμευμένα οχήματα στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 300 ευρώ περίπου και 3 τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 120 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Σχολικοί αγώνες μαθητών Λυκείων – Βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο Γυμνασίου Πλατέος