ΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 1-9-2023 Ενημερωτικό δελτίο τελευταίου 24ωρου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (31 Αυγούστου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε να οδηγεί όχημα που είχε αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από περιοχή της Αττικής, ενώ προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών,  πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα. Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στη νόμιμο κάτοχό του. Επίσης κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο κλειδί, που χρησιμοποίησε ο αλλοδαπός για την κλοπή του οχήματος και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Σύλληψη για λαθραία καπνικά προϊόντα

Συνελήφθη χθες  (31 Αυγούστου 2023) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε να έχει κρυμμένα μέσα στις αποσκευές του 350 πούρα, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατάσχεση καπνικών προϊόντων Υ.Α. Σερρών

 

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια: Ο Τέλης Πανταζόπουλος στη μάχη των δημοτικών εκλογών με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Γκυρίνη
Επόμενο άρθροΤο «Imathia Quality» στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης