ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Το καλοκαιρινό μπασκετικό καμπ επιστρέφει!

Πέρσι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, φέτος ΕΞΕΛΙΞΗ!!

Με το παραπάνω μότο ως οδηγό και την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων υγειονομικής προστασίας ως θεμελιώδες πρόσταγμα, το καλοκαιρινό καμπ που την περασμένη σεζόν τάραξε τα λιμνάζοντα μπασκετικά ύδατα της πόλης μας ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! Με τον δυναμισμό που μας έχει συνηθίσει, με αδάμαστη διάθεση και με στόχο την επίτευξη των γνωστών από πέρσι ποιοτικών στάνταρ!

Εχέγγυο επιτυχίας και για φέτος αποτελεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας για την οργάνωση και εκτέλεση του προπονητικού προγράμματος όλης της εβδομάδας από τον FIBA licensed coach Θανάση Τοπούζη!

Ενός προπονητή που αναμφίβολα δεν χρήζει περαιτέρω συστάσεων καθώς αποτελεί τον πρωταθλητή των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ένωσής μας τα τελευταία 3 συναπτά έτη! Το τιμ του στελεχώνεται από καταξιωμένους προπονητές, γυμναστή καθώς και διατροφολόγο και ορθοπεδικό του συλλόγου μας!

Το καμπ αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 ως 16 ετών, με ή χωρις μπασκετική εμπειρία! Θα έχει διάρκεια μιας εβδομάδας και η έναρξη του ορίζεται για την Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 9πμ στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου!

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής:
Καραγιάννης Γιάννης: 6974326946
Παπαγερίδης Τάσος: 6977471405

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση για την διενέργεια rapid tests στον Δήμο Νάουσας
Επόμενο άρθροΤζο Μπάιντεν- Βλαντίμιρ Πούτιν: Έξι μήνες καυστικών σχολίων